25. maaliskuuta 2013

Puikkojen nakertelua

Kyllä kannatti luvata. Tylsyyssukat tulivat valmiiksi! Hyvä minä. Viimeistelin sukat tänä aamuna jokseenkin tylsän tyyppisillä puikoilla.


Keijukaistyttö Helinä on kotiutunut siis mainiosti, kun puikotkin jo maistuvat. Kaikkiruokainen paksukainen hän onkin, meidän pikkuinen tonnikeiju.


Palaan raportoimaan tylsyyspakkosukista kuvien kera, jahka sukat löytävät saajalleen.

12 kommenttia:

 1. Hyvä, sinä! Hienosti tsempattu! Minä vielä mietin, että uskallanko ottaa riskiä tuon mallin kanssa, hih :)

  VastaaPoista
 2. Hyvähyvä, pakkopullaneuleet on hyvä saada pois päiväjärjestyksestä. Nimimerkillä tulipa nekin violetit sukat taannoin neulottua. Voi Helinää! Oon kyllä ollu huomaavinani, ettei puikkoja kannata jättää lojumaan meilläkään, niistä kyllä nakerrellaan yön aikana päät ja kaapelit. Katki ei saada, koska ne on metallia. Mutta järs, järs.

  VastaaPoista
 3. Kovasti olet neulonut, kun puikot nuin tylsistyvät =)

  Sukat näyttävät hyvältä, vaikka olisivatkin tylsä neuloa. Edellisen postauksen lapaset ovat mahtavat, onko ne jostakin mallista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole lapasiin mitään mallia, omasta päästä pyöräytin. Mitään sen kummempaa lapasissa ei ole, kuin ruudullista, kahden kerroksen ja kahden silmukan levyistä kirjoneuletta.

   Poista
 4. Voi Helinää... Vähän kuin meillä kissojen hankkimisen jälkeen. Puikot ei kyllä enää maistu kummallekaan kissalle. Emäntä on vissiin niin pelottova jos puikkoja järsimismielessä lähestyy:)

  VastaaPoista
 5. Kivan väristä lankaa! Mitä mitä, uusi kissakaveri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Helinä on asustellut meillä nyt reilun kolme viikkoa. :) Aika muru. <3 Rullaa vähän postauksia alaspäin niin löytyy aiheesta ihan oma postaus. :)

   Poista
 6. Ihanat kuvat taas. Mukavaa Pääsiäisen odotusta.

  VastaaPoista
 7. Kääk, vai teilläkin asuu jyrsijä! :D

  VastaaPoista
 8. Voi ei, se kyllä nostaa pakkosukan (ja kaiken muunkin) neulontakynnystä, kun puikot on pureskeltu! :D

  VastaaPoista
 9. ohhoh, onko puikot ruusupuuta? :D (näyttäs vähän, ja voisin todeta ettei hemmi oo sit ainoa niiden perään) tosin muita puikkoja ei meillä edes nakerrella, varmaan huono hammastuntuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä ruusupuutapa hyvinkin. Tämä menetys ei kyllä kovin valtaisa ole, sillä en tykännyt koko puikoista.

   Poista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)