24. maaliskuuta 2013

Pakkosukkaa, taas.

Yllätin itseni jälleen kerran pakkoneulomasta. Lupasin neuloa sukat, mutta toivottu malli ei huvita yhtään. Vaikka lanka on kaunista ja pehmeää, sukka ei etene. Yäh.


Jos kuitenkin julkisesti lupaan neuloa nämä tämän ja huomisen päivän aikana valmiiksi, niin onnistuiskohan? Luvataan pois! 

Samalla voisin luvata itselleni, että nämä lapaset eivät tuona aikana etenisi yhtään. Niitä ehtii kyllä tikuttaa sukkien valmistuttuakin. Nämä kun piti aloittaa ihan muuten vaan, sukkatylsyyksissäni.


Ensimmäinen pari ei näyttänyt parilta lainkaan, joten aloin neuloa kolmatta lapasta. Neljäskin lie neulottava, ettei tuo vöhöriäänen lapanen jää yksinäiseksi.

13 kommenttia:

 1. Onko tuolle sukkamallille joku nimi? Visioin juuri tuontapaista sukkaa, on niin sukattanut viime aikoina.
  Sukatus johtunee siitä että pitäisi tietenkin tehdä jotain aivan muuta: lyhentää villatakin napituskaitaletta ja lopultakin jatkaa syksyllä 2011 aloitettua tyttären takkia.

  Kivat lapaset, ei ihme että houkuttavat harhapoluille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sukkien malli on nimeltään Hedgerow Socks, ilmaisohje on.
   On kummallista, miten se sukatus iskee juuri silloin, kun pitäisi neuloa jotain muuta. Outoa, että mulla on nyt just toisinpäin. :D

   Poista
 2. Hauska lapasmalli =) Onko siihen joku ohje? Ymmärrän tuon pakkoneulomis tuskan lapsen villahaalaria ja muutamia pörrötossuja pitäis vääntää ja vaikka työt etenee hyvin ei vaan huvita niitä tehdä =) Pakolla eteenpäin niin lopulta tulee valmista. Stemppiä sukille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapaset on ihan vaan kahden silmukan ja kahden kerroksen levyistä kirjoneuleruutua, näyttää kuvassa ehkä vähän epäselvältä, kun tuo Delight on niin pörheää. Mutta kivat niistä kyllä taitaa tulla, siksi niitä onkin niin paljon mukavampi tikutella.

   Poista
 3. Onpas veikeä kissankuva heti paraatipaikalla! Pakkosukatus on tylsää, mutta joskus tehtävä. Hyvänväristä pakkoa ainakin luvassa :). JA koska mulla on krooninen pula lapasista, olen siis lapaskade! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kippurainen tuli keskeyttämään neulekuvaukset, joten kissan kuvaamiseksihan se meni. Piti sitten laittaa muidenkin pällisteltäväksi tuo meidän muru. :)
   Pakkosukatus, niin. BLAAH. Mutta nytkin on neule edistynyt, ainakin muutaman rivin. Lapaspula on mullakin aina ihan valtava, mutta ei taida näistäkään olla mun lapasiksi. Jotenkin kiljuvat halusta lähteä jonnekin muualle. :D

   Poista
 4. Ihanat lapaset. Joskus joku työ tökkii. Minulla on yksi ikuisuusprojekti, joka ei etene, ja otan välitöitä välillä ihan itseni lohdutukseksi. Mukavaa Palmusunnuntaita Sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää lapaset! Pakkoneulonta on niin TYL-SÄÄ. Onneksi sulta näyttää tulevan siltikin niin sukkelaan, ettei kauaa tarvitse kärvistellä :)

  VastaaPoista
 6. Sukanvarsi näyttää kyllä minusta kauniilta. Mikä siinä mallissa niin tökkii? Taidan kokeilla itsekin...
  Lapasista tulee ihanan pehmoisen ja lämpöisen näköiset. Toivottavasti neljäs sopii ensimmäisen pariksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nuista sukista ihan kauniit tulee, siitä olen samaa mieltä. Mutkun. Mallikerta koostuu neljästä rivistä, periaatteessa siinä on vain kahden silmukan levyistä helmineuletta - ei muuta. Niin että on vaan tylsää. Ei yhtään huvita.
   Omalla vastuulla sitten lähdet kokeilemaan! Elä tuu mulle valittamaan, jos on tylsää! ;D

   Poista
 7. Herraisä että säikähdin tuota valtavaa Kippuraista :DDD Ihunia lapasia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoho, onhan se Kippurainen niin pelottava peto, että säikkyä pitää! :D

   Poista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)