2. maaliskuuta 2013

Happamat

Villaviidakon Emma neuloi viime syksynä happamat sukat. Keriä oli kaksi ja toisesta Emma tahtoi eroon, joten mä lupasin adoptoida kerän. Halusin ehdottomasti neuloa langasta Jaywalkerit, sillä kapea raidoitus sopii malliin niin kauniisti. 


Ohje: Jaywalker
Lanka: Lion Brand Sock-Ease
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: Sour Jay

Happaman hurjat niistä tuli! Alkuperäissunnitelma oli neuloa sukat itselle, mutta totesin neuloneeni niistä sittenkin liian väljät erityisesti kantapään kohdalta, joten tein kärkiinkin vielä reilusti pituutta, jotta sopivat miehisempään jalkaan. Toivottavasti sukkien uusi omistaja uskaltaa laittaa näin räyheet sukat jalkaansa.


Neulekuvaus suoritettiin neuletapaamisessa Lankakauppa Kujeella. Kiitos vielä seurasta, kivaa oli! Kuvat on sittenkin vähän tummia tai eivät ainakaan kerro koko totuutta langan happamuudesta. Luottakaa siis niihin Emman kuviin, niistä näkee, miten räikeä lanka oikeasti on.


Niin ja pppsssstt! Meille on tulossa huomenna jotain uutta, pientä (tai ehkä vähän isompaa) ja karvaista, ihanan pörröistäkin kenties. Herra Kippuraista jännittää ehkä eniten.

6 kommenttia:

 1. Jaywalker on aina yhtä nätti malli. Kauniit nämäkin.

  VastaaPoista
 2. Malli sopii kyllä tähän lankaan kuin nenä päähän. Iik, huomennako se teille tulee? En malta odottaa uutisia ja kuvia. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköiset sukat,kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 4. No huh, ihan säikähdin, kun klikkasin linkkiä ja Emman sukat lävähti näytölle! Onhan noissa värit. :D Mutta nätit on sukat.

  VastaaPoista
 5. Hihii, onpa hieno tuo sukkakuva, taustalla monet sukat ja omatkin jalat. :D Maltan tuskin odottaa lisäkuvia uudesta tulokkaasta, stalkkasin Ravelrystä etukäteiskuvat. :)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)