27. helmikuuta 2011

Selittelyn makua
Tjaa, pitäiskö tän lankalakkolaisen sitten selitellä jotain? No tuota.

Aloitetaan loogisesti tuosta viimeisestä kuvasta. Lanett-läjä lähti mukaan lahjakortilla, jonka sain vuodenvaihteessa. Se oli tuhlattava helmikuun loppuun mennessä, joten aivan ymmärrettävä ja sallittava ostos. Varsinkin kun tälle läjälle on olemassa ihan fiksu suunnitelma, josta kuullaan seuraavan kerran ehkäpä syksyn koittaessa.

Keskimmäinen kuva on sekin ihan sallittu hankinta. Se hankinta kun tuli tehtyä jo menneenä syksynä - liittyminen ilun sukkalankaklubiin. Tää oli viimeinen lähetys ja kerrassaan upea sellainen olikin! Todella herkut värit.

Sitten se ensimmäinen kuva. Tämän kohdalla myönnän rikkoneeni hamsterisääntöjä ja omaa langanostolakkoani. MUTKUN. Emma kutsui neulojia kylään ja kutsui myös Kujeen. Vääntelehdin ja kiemurtelin jonkin aikaa, kunnes sitten ratkesin. Voiko tämän edessä muka olla lankeamatta? 
(no voi, ainakin ArualMaria ja Altocumulus kykenivät lakkoilemaan kadehdittavan hyvin.)
Kivat oli kekkerit! Kiitokset vielä emännälle, Kujeen pariskunnalle ja kaikille muillekin kanssaneulojille! Teidän kanssa on aina niin mukavaa.

10 kommenttia:

 1. *tirsk* Mutta on sulla niin hyvä saaliskin, että ei kannata murehtia!
  Tää hamsterihan näyttää kuvassa just siltä, että kaappaa pari vyyhtiä mukaansa ihan just. :D

  VastaaPoista
 2. Voe pojat! Kyllä olisi minullakin lakko tuollaisen edessä hyytynyt. Cascadea on minullekin pieni määrä jo eksynyt, muttei kyllä Heritagea vielä. Jospa sitten messuilta ensi viikonloppuna:)

  VastaaPoista
 3. Oho. Perin ymmärrettävää:) Tuollaisille kekkereille kyllä haluaisi mukaan!

  VastaaPoista
 4. No ihan mahdottomia houkutuksia :)

  VastaaPoista
 5. Ihania lankoja. Kuola valuu suupielestä.

  VastaaPoista
 6. No ihan varmasti olisin langennut minäkin! :) Lankakaupoissa mulla on viime aikoina pysynyt ihan järki päässä, mutta lankoja noin kutsujen hengessä, ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä mä ainakin olisin tuollaisten edessä langennut :D Ja nuo ihanat ilulaiset löysivät tiensä munkin luokse, en kyllä muistanut koko sukkaklubia! Onneksi nämä on sallittuja hamstereissa :D Nyt pitää olla tarkkana etten innostu taas lankaostoksista...

  VastaaPoista
 8. Voi kun minäkin haluaisin tommosille lankakekkereille :) niin herkku kuvia...

  VastaaPoista
 9. Oih mitä ihania houkutuksia, tuskin ois tämäkään hamsteri tuollaista kestänyt! :D Korian ABC:n (Novitan tehtaanmyymälän) onnistuin sentään viikonloppuna ohittamaan kurvaamatta pihaan, vaikka olis tehnyt mieli käydä katsomassa oisko Bambua löytynyt...

  VastaaPoista
 10. Ai kun on kiva kuulla, että muutkin olis langenneet! :D En ole yksin tämän lankaholismini kanssa.. Phihi.

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)