3. helmikuuta 2011

Ystävälle

Eräs neulova ystävä kävi taannoin meillä kylässä ja katseli himoiten hyllyn päällä köllöttävää keltaista sukkalankakerää. Olin suunnitellut siitä sukkia, mutta himoitseva katse ja palelevat kätöset muuttivat suunnitelmat.


Tänään tämä ylläripaketti oli löytänyt saajansa ja tykätty ylläri oli. Ihanata.


Näitä oli kiva neuloa ja pinnasta tuli kivan näköistä ihan vain nurjia ja oikeita silmukoita väsäillen. Ehkä himpun isot tuli (jopa saajan lapioiksikin kutsuttuihkin kätösiin), mutta voipahan noita käyttää sitten hanskojen päälläkin. Lanka oli jälleen ihanaa. Niin pehmeää ja kauniin väristä, taivaallista neulottavaa.


Ohje: Hedgerow Mitts
Lanka: Cherry Tree Hill Supersock Solids
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: For a smoking friend of mine

Nämä kämmekkäät oli samalla ensimmäinen osa Facebookissa osallistumaani vuoden 2011 luovaan (käsityö)haasteeseen. Elikkäs siellä kyseistä tilapäivistystäni kommentoineille täytyy tämän vuoden aikana toimittaa jotakin itse tekemääni. Muutama muukin neulottu lahja tullaan siis näkemäään, toivottavasti hyvinkin pian. Niistä lisää sitten kun pääsen raportoimaan helmikuun aikana valmistuneista hamsterineuleista.

10 kommenttia:

 1. Upean raikkaat, kauniit kerrassaan:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteät näin kevättä kohden. Lahjat on aina ihania. Luulen että ne lämmittää antajaakin todella pitkään. Mikä sen mukavampaa jos näkee oma tekemää toisella käytössä.

  VastaaPoista
 3. Zelda, minäkin tykkäilin kovasti tuosta väristä. :)

  Kytsätär, parhainta neulotuissa lahjoissa on, kun näkee ne sitten myöhemmin ihan käytössä ja tietty kun saa sitä palautetta, että tykätty on.

  VastaaPoista
 4. Aika söpöset! Joskus tosiaan hyvinkin simppeli mallineule näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 5. ArualMaria, simppeli on niin usein se paras. Suunnittelin jo sukkiakin tolla samalla mallineuleella.

  VastaaPoista
 6. Kattelin et onpas tutunnäköstä lankaa ja kappas, miullahan on samanlainen vyyhti varastossa :D Kämmekkäissä pääsee lanka oikeuksiinsa, sitä voi tuijotella itse jatkuvasti!

  VastaaPoista
 7. Tosi hienot, miekii tahon tommoset....

  VastaaPoista
 8. mimmi, eiku neulomaan! :) Suosittelen lämpimästi sekä lankaa että mallia.

  VastaaPoista
 9. siis nämä on vaan ihanat. tuntuu hölmöltä kattella kuvia tässä ja miettiä että joo, on ne tuola mun hattuhyllyllä ;)

  näissä on yks huono puoli. sillon kun ne olis kaikista eniten tarpeen eli näillä pakkasilla tupakoidessa, en raaski käyttää niitä ettei se haju tartu! voisitko siis vaikka sit synttärilahjaks kehitellä jonkun läpinäkyvän röökinkatkunpitävän muovikuoren joka kuiteskii päästäis ton langan oikeuksiinsa..?
  <3 :lla Sakkeus

  VastaaPoista
 10. Sakke, jos käärisit ne elmukelmuun? ;) Ellei se auta, lupaan neuloa sulle synttäriksi jotku oikeen kammottavat kämmekkäät, joita ei varmasti tee mieli säästellä.
  Ihana kuulla kumminnii, että tykkäilet näistä.

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)