4. helmikuuta 2011

Vihdoinkin lisää pipoja

Uhosin jo viime vuoden puolella, että tarviin lisää pipoja. Nyt oon saanu aikaiseksi ja pari uutta pipoa ihan itselle. Ensimmäinen myssykkä hyppäsi to do -listalle heti kun näin JaanaMaan version siitä.
Lanka: Ecoline Resham Silkwool
Puikot: 4,5 mm
Ravelryssä: Copycat

Ihan hirmukiva myssy siitä tulikin! Tää on ollut jo käytössä ja hyväksi todettu. Näitä vois tehdä lisääkin, ehkä ensi talveksi. Tämä valmistui ihan tammikuun lopussa, joten tämä ei vielä kerrytä hamsterigrammoja. Seuraava pipo taasen on ensimmäinen hamsterityöni (ja osa kalakukko-kalistelua):


"Hei, musta tulee isona pankkirosvo."Ohje: Lina
Lanka: Hjertegarn Exclusive Alpaca, 46 g
Puikot: 3,5 mm

Tätä pipomallia on kehuttu mm. maailman parhaaksi, joten pakko oli kokeilla. Ei yhtään huono kokeilu, joutunee näitäkin tehdä joskus lisää. 

Tämäkin piponen on testattu ja hyväksi todettu. Toimii mainiosti lenkillä ja luulen, että sopisi myös sukkahousujen kaveriksi pankkiryöstökeikalle. Aikomus on piposta huolimatta pysytellä kaidalla polulla eikä vaihtaa kätilön hommia rötöstelyyn. 

10 kommenttia:

 1. *reps* Lina on selvästi monikäyttöinen pipo!

  VastaaPoista
 2. Kivoja pipoja :) Pitäisi itsekin neuloa uusi pipo, mutta ehkä sitten ensi talveksi :)

  VastaaPoista
 3. iiihanaa, pipoja ei ole koskaan liikaa... ;D ja niitä on kiva tehdä... kivoja malleja...

  VastaaPoista
 4. Hitsi, itekin tarvis pari oikeesti lämmintä ja kivaa pipoa, mutta jotenkin ei vaan saa aikaseksi... Luokkakaveri just tänää näytti omaa tekelettään, ai että se oli pehmonen; silkkikashmir (luulisin) yhdistettynä paksuun merinoon, uiui.

  VastaaPoista
 5. Lina on mullakin jonossa - ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 6. Milloinkahan mä jaksaisin taas neuloa pipoja, se kun ei ole mulle kovin mieluista hommaa. Ehkä tuo Lina on pakko neuloa jossain vaiheessa itselle! :)

  VastaaPoista
 7. "sukkahousujen pariksi" lol! Hauskoja pipoja toki molemmat. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitokset jokaisesta kommentista. :)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)