10. helmikuuta 2011

Testilankaa

Jokin aika sitten Lankakauppa Kuje kaipaili testineulojia uusille lankalaaduille. Hihkuin itseni mukaan oitis.  (Tarkennettakoon, että tämä tapahtui tammikuun puolella, joten hamsterihommat eivät ole kärsineet.) Viime sunnuntaina kuriiri sitten toimitti testilangan minulle ja lanka kiilasi heti puikoille.
Jotta osaisin raportoida langan kulutuskestävyydestä, päätin tehdä sukat itselle. Halusin sellaiset, että voisin pitää sukkia jatkuvasti, päivät ja yöt. Koska edelliset neulomani Paraphernaliat ovat olleet parhaat sukat ikinä, oli mallin valinta helppoa.

No siitä langasta sitten. Se on tietty Kujeen itsensä värjäämää sukkalankaa, 75 % merinoa ja 25 % nylonia. Neulottaessa tuntu on ihanan pehmeä ja lanka luistaa mukavasti puikoilla. Jalassa sukat ovat ihanan tuntuiset, lämpimät ja edelleen pehmeät. 

 
Lanka: Kujeen merinosukkalanka, 100 g
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: 24/7

Sukat pääsivät jalkaan suoraan puikoilta, joten kulutustestaus on alkanut. Seuraavan kerran riisun nämä sukat vasta kun pohjassa on reikä.

17 kommenttia:

 1. Ihanat, lanka ja malli sopivat hyvin toisiinsa! Ja mikä pikaspurtti neulomisessa!

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienot! Värikin on niin kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Munkin pitäis tehdä itselle Paraphernaliat, kun ekat meni siskolle. Oot kyllä tosi nopea, mulla on Jekku-testisukat vielä ihan vaiheessa. Aika ylellistä lankaa kyllä tällaiselle peruslankohin tottuneelle.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat! Värikin on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniit sukat! Tätä mallia olen ihastellut useaan otteeseen. Sitten joskus, kun olen nopea ja taitava neuloja, niin nämä mullekin kiitos :D

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä nopea, ei voi muuta sanoa. :D

  VastaaPoista
 7. Kiitän ja kumarran!
  Satuin olemaan nopea, kiitos maanantaisen luentopäivän ja keskiviikon huolettoman vapaan.

  VastaaPoista
 8. Hienot sukat. Ensimmäistä kertaa minäkin vierailen blogissasi, mutta tulen kyllä katselemaan uudemman kerran kaikkea mitä olet saanut aikaan.

  VastaaPoista
 9. Ne valmistui, hienot! Yleensä en tykkää sinisestä mutta tuossa sävyssä on sitä jotain...

  VastaaPoista
 10. Vaikuttaa hyvältä! Sukat ovat ihanat, tuo on vielä kokeilematta.

  VastaaPoista
 11. Moikka, vihdoin pääsin blogiasi katselemaan, on kyllä ollut sellaista haipakkaa muuten etten ole blogin parissa askarrellut :) Lupaan päivittää lähiaikoina ja seurailla sinunkin päivityksiäsi! Tosi kauniita neuleita täällä!

  VastaaPoista
 12. Kiitokset sukkakehuista. :) Väri on miellyttänyt kyllä minuakin ja hyvät ovat olleet käytössä.
  Kivaa, että ihan uusiakin lukijoita on käväissyt täällä kurkkimassa. :)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)