4. kesäkuuta 2013

Paksukkasii

Mä olen yrittänyt huijata lankavarastojani vähän pienemmiksi neulomalla pois paksumpia lankoja. Kun neuloo paksuja pois, laatikoihin tulee tilaa ihan erilailla! Ja näin mä perustelen itselleni taas luvan ostaa vähän lisää lankaa. Köh.

Mutta ne sukat:


Ohje: Suomusukat
Lanka: Sandnes Garn Perfect
Puikot: 3,5 mm
Raveryssä: Bulky Lace

Kolme Perfect kerää ovat odotelleet sitä oikeaa hetkeä jo pidempään. Vihdoin ne muuttuivat sukiksi. Jämääkin jäi reilusti, melkein kokonainen kerä. Mutta ei huolta, sekin tulee neulotuksi, sillä aion ostaa tätä lankaa lisää! Oli mukavaa neulottavaa, ja paksuutensa ansiosta valmista tuli ihanan nopeasti.

No sitten:


Ohje: Perusperus
Lanka: Jotain Regian raidoitettua sukkalankaa, päällevärjättynä
Puikot: 3,0 mm

Tarvitsin jotain aivotonta luentoneuletta, kun läksin kertaamaan paloturvallisuuteen liittyviä asioita. Nappasin mukaan hillaselta saadun vyyhdin Regian sukkalankaa ja ehdin koulutuksessa neuloa ensimmäisen sukan kantalappuun asti. Neulomisen lomassa tuli kerran jos toisenkin pysähdeltyä ihastelemaan langan raidoitusta ja pohtimaan, minkä värinen mikäkin raita oli alunperin. Hillanen kun oli värjännyt langan Regian värjäreiden jälkeen uudelleen, miellyttävämmän värin aikaansaamikseksi. Hyvät värit, hyvin värjätty! 

10 kommenttia:

 1. Kivasti sait varmaan tilaa lankalaatikkoon. Nättejä molemmat:)

  VastaaPoista
 2. Noi suomusukat onkin ollut pitkään jonossa, jospa näistä sun sukista sais riittävästi innostusta tehdä omatkin pois ;). Nättejä sukkia molemmat!

  VastaaPoista
 3. Jee. :) Ihana kun tuokin antamani lanka on nyt neule. Ja nuo Suomusukat on kyllä yksinkertaisen kauniit. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit ovat molemmat.
  Suomusukat pääsevät ehkä piakkoin testaukseen. Kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 5. Nätit nuo Suomusukat, pitää ottaa ohje talteen! Ja nätithän nuo perussukatkin toki on! :D

  VastaaPoista
 6. Musta on huijausta pitää lankoja, jota neulotaan kolmosen puikoilla, paksuina lankoina :D Kivoja sukkia kuitenkin molemmat :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita sukkia. Mä oon päättänyt et lankavarasto täytyy saada hupenemaan reilusti ennen kesälomaa, sit voi lomalla käydä titityyssä ja ehkäpä kerässä tampereella ainakin...

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)