18. kesäkuuta 2013

Kasvitieteellistä

Kun Botanical Knits-kirjoja saapui Titityylle, sieppasin heti yhden omakseni. Mä tahtoisin neuloa koko kirjan läpi. Päädyin aloittamaan pienestä, mutta kauniista asusteesta, Pressed Leaves -piposta.


Lanka: Madelinetosh Tosh DK
Puikot: 3,5 mm ja 4,0 mm
Ravelryssä: Purple Leaves

Pipon neulominen vaati jatkuvaa kaavion seuraamista, mutta se saikin aikaan kovin koukuttavan efektin: "..jos mä vielä seuraavan kerroksen ja sitten tuohon seuraavaan lehteen asti ja, ja.."

Neuloin ensimmäistä kertaa Madelinetoshin lankaa, vaikka vyyhtejä löytyy kyllä lankalaatikosta useampiakin. Tuntuma oli kertakaikkisen iiiihana! Ja mikä väri! Mä en edes tykkää erityisesti violetista, mutta tämä on kyllä kaunis.


Päälaella on mitä hurmaavin nyppy - ihan niinkuin oikeassa baskerissa kuuluu! Pipo lähtikin uuteen kotiin, daideellisen lankamaalarin päähän kiitoksena vieraanvaraisuudesta. Edellisessä postauksessa se vilahtaakin useampaan kertaan uuden omistajansa päässä.

12 kommenttia:

 1. Tää on niin kaunis! Tuo väri niin upea.

  Minäkin tykkään Botanical Knitsistä paljon ja oon ajatellu neuloa siitä kaikki mallit. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pipo! :) Ja olen itsekin miettinyt kyseisen kirjan hankkimista. Taitaa siis olla hyvä hankinta?

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana pipo ja väri niin mun mieleinen :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis, vaikken minäkään erikoisemmin pidä violetista.

  VastaaPoista
 5. Komea pipa! Tuo on kyllä ihan mahtava kirja, täynnä kauniita malleja.

  VastaaPoista
 6. Ihana pipa, värikin on justiisa hyvä!

  VastaaPoista
 7. Hurjan kaunis myssy! Bongasin sen jo edellisen postauksesi kuvista ja ihastelin kovasti. Pitänee hankkia tuo Botanical Knits-kirja, se voisi olla korvaavaa terapiaa langanostolakossakin. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana pipo =) Tuo kirja on mulla vasta haaveissa! Ihanan värinen on tuo lankakin! Ihanalta näyttäis tuo värjäily viikonloppukin. Mäkin tarviin kavereita, jotka innostui käsitöistä!

  VastaaPoista
 9. No on kyllä nätti, ai että! Myö kutsuttiin tuota napukkaa päälaella pienenä piipaksi, meillä oli äitin virkkaamat piippapipot :D

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis myssy ja ihanat lehtikuviot!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)