9. kesäkuuta 2013

Kesäkuun keskeneräiset

Täällä ei valmistu mikään. Neulon vähän sitä ja vähän tätä ja aloitan sitten taas uuden työn. Hirmuinen startiitti on saanut aikaan tällaisen läjän keskeneräisiä:


Sukkia pukkais kolme paria, ellen laita näitä Saltkråkaneita purkuun. Alpakkasukkalanka on ihanan pehmeää, mutta kaikessa karvaisuudessaan ehkä sittenkin huono valinta palmikkoihin. Tiesinhän mä sen, mutta piti silti kokeilla.


Sitten ois Herrasmiehen harmaat, aivottomuusneulomista parhaimmillaan. Nämä valmistunee nopeasti, sillä aivottomat neuleet on mun suosikkeja.


Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä mun oma kirjoneulesävellys Hopeasäikeen Basic-langoista. Voi tulla aika kiva tai voi tulla ihan susi - nähtäväksi jää.


Sukkien lisäksi puikoilla on huiveja, kolme niitäkin. Ensimmäinen on mysteeripitsihuivi, joka odottaa viimeisen vihjeen saapumista. Ehkä tämäkin on siis tulevalla viikolla valmis. Tiukka ehkä.


Toisena huivineuleena projektipussisissa lymyää Haruni, joka ois reunapitsiä vailla. Mutkun siinä pitää niin kauheesti ajatella. Jos ennen juhannusta kuitenkin jaksais ajatella?


Ja yksi ihana aivottomuushuivi vielä: Vieno. Tämä se on ihana. Pehmeä ja ilmava, mitä upeimmassa värissä. Tämän aion vakaasti saada pian valmiiksi.


Jotta jotain tosiaan valmistuisi, mä otan nyt Vienon messiin ja lähden pihakeinuun neulomaan.

14 kommenttia:

 1. Uuuh mitkä värit kirjoneulesukissa! En melkein malta oottaa lopputulosta!

  VastaaPoista
 2. Sydän hypähtää joka kerta, kun näen oman ohjeeni mainitun. Mistä langasta tulee Herrasmiehen harmaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on tommosta kanssaneulojan varastosta kaapattua Zitronin Trekkingiä, jotain Hand Art -jutskaa.

   Poista
 3. Aika hyvännäköstä on tulossa Hopeasäikeisistä! Eikä noissa muissakaan vikaa ole!

  VastaaPoista
 4. Kirjoneule näyttää lupaavalta, mahtavat värit ja ihanat langat! Harmi, ettei Saltkråkanit toimineet... Joko niille alpakkasukkiksille on uusi suunnitelma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä ihan varma noiden Saltkråkaneiden kohtalosta - kun enhän mä koskaan pura! Herrajjestas! Mutta onhan mulla tuota alpakkasukkista muutama muukin kerä.. ;) Ainaski Karoteenit alpakkasukkiksesta tulee. Se on ihan jämpti.

   Poista
 5. Mielenkiintoinen keskeneräisten kavalkadi. Mikähän valmistuu ekana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon ja suunnittelen, että Vieno. Mutta saapahan nähä, mikä mua neulotuttaa esim. huomenna. :D

   Poista
 6. Monipuolinen valikoima keskeneräisiä. Se on kyllä niin että jonain päivänä ei vaan huvita neuloa jotain ja toisena päivänä ei huvita neuloa toista. Ja joskus haluaa neuloa vaan jotain simppeliä ja helppoa =)Jään jännityksella odottamaan valmistuvia!

  VastaaPoista
 7. Todella vaikuttavaa. Nuo kun alkavat poksahdella valmiiksi, niin sinulla on melkoinen ilotulitus!

  VastaaPoista
 8. Varsin lupaavia alkuja, kirjoneule varsinkin! Ja Vienon valmistumista odotan jännityksellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä Vieno, että mysteerihuivi pääteltiin tänään, mutta molemmat eivät vielä mahtuneet pingotukseen. Vieno pääsee siis pingotukseen huomenissa, jännittävää nähdä, millainen siitä pingotettuna muotoutuu. :)
   Ja koska keskeneräisten määrä tuppaa olemaan jotenkin vakio, aloitin yhden uudenkin työn vielä. Hähä.

   Poista
 9. Hauska seurailla, missä järjestyksessä nämä valmistuvat:)

  VastaaPoista
 10. Hyvän näköisiä keskeneräisiä. Minä tein tilit selviksi omien keskeneräisteni kanssa. Yksi valmistui, yksi meni purkuun, yksi odottamaan aikoja parempia ja se viimeinen lensi roskiin. Kyllä, sen kohdalla v*tuiksmän tuli pahasti käymään ;) .

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)