23. elokuuta 2015

Kappa nro 3!

Kun sitä jostain innostuu, niin sitä sitten innostuu. Enpä olisi itsestäni uskonut, että voisin rakastaa sileää neuletta niin paljon, että neuloisin Kapan. Ja sitten toisen. Ja taas kolmannen. Niin siinä vaan kävi.
 

Ohje: Kappa kirjasta Huivileikki
Lanka: Lana Merino Lace by Birgit Freyer (kellertävä), DyeForWool Fingering Merino-BabyCamel (se kuolleiden lehtien värinen) ja Holst Garn Noble (ruskea)
Puikot: 3,0 mm
Ravelryssä: Kolmas!

 
Tähän kolmanteen versioon tuli neulottua extrasuperhyperspesiaaleja lankoja, jotka kaikki kuiskailivat tietyn ystävän nimeä. Hälle se oli sitten tuupattava, ja kovasti siitä tykättiin. Tosin mäkin tykkäsin tästä niin kovin, että vaikea oli päästää irti ja antaa neule eteenpäin. Järki kuitenkin voitti - mitä ihmettä mä muka olisin kahdella lähes samanvärisellä Kapalla tehnyt?


 
Mutta aivan toisen väriselle, villaiselle versiolle (kun se mun omani on lähes kokonaan silkkinen) mulla ehdottomasti olisi käyttöä. Ettäjotta jos sitä vaikka neljännen Kapan ottaisi puikoille..

12 kommenttia:

 1. Kiva kappa kerrassaan, mulla on vielä se ensimmäinenkin aloittamatta

  VastaaPoista
 2. Ehkä on parasta olla neulomatta sitä ensimmäistäkään Kappaa, ettei käy yhtä hullusti kuin sinulle! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana <3
  Mä olen saanut hankittua jo ohjeen. Eli melkein on valmista jo!

  VastaaPoista
 4. Kas, neuloit kotelon talvehtimista varten?

  VastaaPoista
 5. Tuossa on kyllä riskinsä... Että kun yhden aloittaa, saa Kappakautisen. :D Mutta onneksi nuo ovat nättejä!

  VastaaPoista
 6. kyllä tulee kilsoja noilla kapoilla! Ihanan näköinen.

  VastaaPoista
 7. Pakko kysyä (kun itse on tämmönen hidas poropeukalo), että miten paljon aikaa menee Kapan neulomiseen?
  Nimimerkillä "haluaisi tehdä itsekin, mutta luulee ettei ehdi niitä tekemään enää tälle talvelle" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, nyt heitit kyllä pahan! Osaa sanoa vain, että MONTA kymmentä tuntia, mutten taida muuta osata veikata. Nuo omani ovat valmistuneet hyvin eritahdissa: yhtä tikuttelin muiden töiden ohessa silloin tällöin ja se valmistui neljässä kuukaudessa. Ensimmäistä taisin tikutella kuukauden päivät, mutta silloin en tikutellut mitään muuta, eikä tainnut oikein huvittaa koko neulominen.
   Suosittelisin kokeilemaan: neulo Kappa ja kato kauanko menee! :D Ja toihan on ajaton, joka vuodenajan neule, että anti mennä vaan! Mä olen käyttänyt omaa Kappaani koko kesän, melkein joka päivä.

   Poista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)