8. syyskuuta 2014

Pelleylläri

Taisi olla toukokuun toinen päivä, kun Lotan kanssa tehtiin reffit Tampereelle. Lankakauppakierroksella jäin kiinni älyttömän ruman ja kaikenkirjavan sukkalangan hipelöinnistä. Jotenkin se puhutteli valtavasti. Halusin neuloa siitä oikein turkasen rumat sukat. Lotta riensi kuitenkin hätiin: "Älä tota osta, saat multa yhden järkyttävän ruman pellenoksennus-Wollmeisen." Ja minähän tartuin tilaisuuteen!


Kusti polki mulle vyhdin Wollmeisen Twiniä värissä Maharani WD. Pyörittelin vyyhtiä pitkään, keräillen rohkeutta keriä sitä. Onneksi siitä kerästä jäi kuva ottamatta, se kun laittaisi kenet tahansa oksentamaan - niin karsealta lanka näytti.


Taas keräilin tovin rohkeutta, että uskalsin aloittaa sukkien neulomisen. 


Vaan katos veikkosta! Mokoma lanka alkoikin neulottuna muodostaa raitaa! Jehna, ei tullutkaan niin turkasen rumaa pintaa. Tai tuli kyllä aika hurjaa, muttei ollenkaan niin rumaa, kuin olin suunnitellut.


Ohje: Omasta päästä
Lanka: Wollmeise Twin, Maharani WD
Puikot: 2,5 mm
Raverlyssä: Double Trouble

Olin saanut päähäni, että sukatan itseni lisäksi myös Lotan, koska kuten sanottua, yrjölanka palaa aina takaisin omistajalleen. Jännästi lanka ei riittänyt mitenkään kahteen sukkapariin, joten viimeinen sukka sai tehostepunaa kärkeensä. 


Seuraavat reffit Lotan kanssa sovittiin Turkkuseen, jossa pelleyrjökkäät pääsivät kuvattavaksi omistajiensa jaloissa. Aika jännä tyyli poseerata noilla sukkien omistajilla. 

13 kommenttia:

 1. Jännästi sä oot innostunut näistä aika villeistä sukkalangoista! Ihan hauskat joo. Varsinkin tuo pari joka on saanut loppuun punaista =)

  VastaaPoista
 2. Hah! Neulekuvauksen aatelia! Ei ole tavatonta, että mies makaa maassa kuvaamassa mun sukkia tai että naapuri ihmettelee, että MITÄ sä oikein kuvaat siellä, kun olen miljoonan mutkalla takapihalla. Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Haha! Oli se kyl järkyttävän värinen toi vyyhti, mutta aika ihkut sukat tuli! Nyt juurikin lämmittävät varpaitani! Kiitos! :D

  VastaaPoista
 4. Railakkaan kirjavat, mutta ei ollenkaan pellen oksennusta!

  VastaaPoista
 5. Waude mitä lankaa ja mielettömän ihanat raitasukat.

  VastaaPoista
 6. Toi vyyhti on mun makuun kerrassaan ihanan värinen, mutta aika räväkät raitasukat siitä tuli! Kuvat on ihan parhautta! ;)

  VastaaPoista
 7. Kauhia! Saa kyllä varovainen olla, jos sulle eteenpäin lankojaan lahjoittelee. :D

  VastaaPoista
 8. ihan mukavan näköistä raitaa siitä tuli, ei ollenkaan rumaa!

  VastaaPoista
 9. Tuo punateräinen pikkurumilus on kyllä vaan niin hellyttävä. :)))

  VastaaPoista
 10. Minusta nuo vyyhdin värit oli ihan huippuihanat, eivätkä nuo sukatkaan hassummat ole. Punateräinen on suorastaan ihana - eläköön erilaisuus! :)

  VastaaPoista
 11. Voi kuinks hyvänmielenkuvia! Kiitos, ihanaiset sukkamallit! Tulin hyvälle tuulelle, niinkuin aina täällä sun blogissa. Sä olet sellainen päivänpaiste.

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)