23. syyskuuta 2014

Krokodiili!

Taannoisella Turun reissulla törmäsin aivan valtavan söpöihin krokotiileihin. Krokotiilit kiljuivat tahtovansa pienen pojan takkiin. Ei siinä sitten auttanut, kuin etsiä täydellisen vihreä takkilanka ja laittaa puikot suihkimaan.


Neulominen oli ihanan mutkatonta, sen kun antoi mennä vaan. Ainoa, mikä vähän huoletti, oli takin koko. Se näytti niin kovin pieneltä - voisiko se poika olla niin pieni, että mahtuisi tähän takkiin?


Lanka: Kraft Hand-Dyed BFL Sock
Puikot: 3,0 mm
Ravelryssä: Kroko

Kuvia räpsiessä keksin täyttää takin ruusuilla. Jos takkiin mahtuu iso kimppu ruusuja, mahtuu siihen kyllä yksi pieni poikakin!


Ja katsokaas, miten soman kuvan sain paluupostina!


Takkihan sopii! Jesh!

19 kommenttia:

 1. Jehna, miten soma. Mulla alkoi vaan heti soida päässä vanha klassikko: Snii snaa Snappy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulisti, ihanaa et joku muukin muistaa sen biisin vielä :D mä aloin kurkku suorana laulaa sitä täällä tietokoneen ruudulleni ko näin ton otsikon!

   Poista
 2. On ihana! Nyt tekee mieli kaivella omia lankoja ja tehdä myös..

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen pikkumiehen takki ja täydellinen vihreä!

  VastaaPoista
 4. Onpa suloinen, niin ja takki myös :)

  VastaaPoista
 5. Sitä ei taas muistanut miten pieniä ne vastasyntyneet onkaan, oih! Ja mahtavan krokoisa takki :)

  VastaaPoista
 6. Siis mistä ihmeestä tuommosia nappeja löytää?! Ihania, tahtoo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli semmoinen pikkuinen lanka- ja nappikauppa Turussa. Nimeä en millään muista. Mutta nappeja oli! Paljon ja ihania!

   Poista
  2. Nää napit oli joko käsityökeskus Tuumasta tai Lankamaailmasta. ;)

   Poista
 7. Ihana =) Napit on huikean hienot ja tuo vihreä väri! Söpöset kuvat! Niin ja luulis et siulla ois tuntumaa vastasyntyneiden koosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njääh, jos ei ole vastasyntynyt vieressä, niin ei sitä kokoa osaa millään hahmottaa. Kaikenlisäksi niitäkin on niin erikokoisia, että aina tää vaatekoko on vähän tuuripeliä. :D

   Poista
 8. Todella ihana takki ja vauvauvau mitkä napit! En tiedä, et onko tätä kirjaa viel käännetty suomeks mut semmonen ko Mia Nilssonin Hugo: Elak, Blodtörstig och Jättefarlig? :D kertoo ihanasta sirkuskrokotiilista ja tuli heti mieleen tosta sun fantastisesta takista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jehna, Hugon tarina täytyy ehdottomasti joskus lukea, vaikka sitten ruotsiksi. :) Kuulostaa mainiolta, krokonappeja pitää saada lisää, jotta voin nimetä projektin Ravelryyn: Ilkeä, verenhimoinen ja supervaarallinen! :D

   Poista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)