19. tammikuuta 2014

Raitoja! Jee!

Emma kaipaili syksyllä opinnäytetyötään varten testineulojia. Lupauduin heti, vaikkein vielä edes tiennyt, mitä olin testineulomassa. Tiesin kuitenkin, ettei Emmalta ennenkään ole rumia malleja syntynyt, aina ovat meikäläiseen osuneet ja uponneet. Näin kävi tälläkin kertaa.


Lanka: Cascade Yarns 220
Puikot: 4,5 mm
Ravelryssä: Hyshys


Koska aikataulu oli tiukka ja mun neulonta-aika rajallinen, en ehtinyt testineuloa koko settiä, ainoastaan tuon kaulurin. Toiveissa olisi vielä neuloa lapaset ja pipotkin, mutta kun vaan aika antais myöden. Joku päivä vielä..


Jos tämä jollekulle oli vielä ihan uusi kaulurimalli, niin kipaiskaa pian kauppaan hakemaan uusin Moda tai kurkatkaa ainakin lisätietoja Villaviidakosta. Laittakaas muutkin Pässinpökkimät puikoille, ihanaa neulottavaa, ihananine raitoineen! 

14 kommenttia:

 1. Hieno kauluri! Pitihän se Moda heti hankkia, mutta mistähän saisi hankittua lisää aikaa kaikkien ihanien neuleiden neulomiseen...

  VastaaPoista
 2. Ihastelin jo Modassa tätä kauluria, pipoa ja lapasia (Emman blogissa oli kylläkin paremmat kuvat)! Ja näyttää toimivan tuollakin väriyhdistelmällä! Hieno!!

  VastaaPoista
 3. Voi että tää on nätti! Ja epäilisin että aika lämpöinenkin saattaa olla. Just tänä aamuna pysäkillä hytistessä tuollaista muhkeaa kauluria kaipasin kun leuka ja muu naama oli absoluuttisessa jäätymispisteessä. Saattaa olla että täytyy se Moda kipaista tänään kaubamajasta ;).

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! Ihastelin jo Emman blogissa kuvia.

  VastaaPoista
 5. Kauhee taparikollinen! Et neulonut tätä suomenlampaksesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut aikaa sen aikataulun puitteissa hankkia sitä! Muuten kyllä, oisin käyttänyt. Ehkä. :D

   Poista
 6. Todella upee! Joissakin cowleissa musta tuntuu kaikki pintaneuleet ja härpäkkeet hukkuu ja katoaa samantien ko sen hirttää kaulalle, mut tuossa ohjeessa se näkyy loistavasti!

  VastaaPoista
 7. Hiano kauluri. :) Kyllä ne on kivat värit tuossa Cascadessakin. :))

  VastaaPoista
 8. Ihana on sinunkin versiosi! Sun kuvista menee aina hymy pyllyyn. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos vielä ihanaiselle testineulojalle! Siun nopeus on kyllä vertaansa vailla :)

  VastaaPoista
 10. Hurjan kaunis kauluri. Tiedänpähän mennä ensi kerralla anoppilassa heti ekana modaa etsimään, jotta saan ohjeen talteen. :)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)