24. joulukuuta 2013

Siirinkeltainen

Muistanette varmaan, kun Urpo sai uuden kaulaliinan? Kaulaliinasta on tykätty kovasti, eikä sitä ole sen koommin riisuttu, kun se ensikertaa kaulaan aseteltiin. Urpo on ollut kaulaliinastaan niin kovin kiitollinen, että tahtoi muistaa kaulaliinan neulojaa jouluna. Se tahtoi neuloa jotain keltaista ja jotain lämmintä myös. Selattiin yhdessä Ravelryä tunti toisensa jälkeen, kunnes Urpo teki päätöksen: "Tommonen!"Lanka: Drops Merino Extra Fine kaksinkertaisena
Puikot: 8,0 mm
Ravelryssä: Yes, Yellow.

Urpo loi silmukat ja neuloi. Pienellä avustuksella Urpo neuloikin tämän kaulurin vikkelään, kiitos paksun langan ja puikkojen. Eikä pehmeyskään ollut pahitteeksi.


Kauluri pakettiin ja paketti mutkan kautta saajalleen. Tänään sai lahjalaatikon avata. Toivotaan Urpon kanssa kovasti, että kaulurista tykättiin.


Me käperrytään täällä nyt pienille päiväunille toinen toistemme kainaloon. Oikein leppoisaa ja mukavaa joulua jokaiselle!

10 kommenttia:

 1. Aivan käsittämättömän hieno! En olisi ikimaailmassa noista Dropsin kuvista tajunnut, miten hyvästä mallista on kyse. Tämä lähtee puikoille! Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 2. Kaunis, kaunis kauluri. Hyvää joulua teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kauluri, värikin sopii just eikä melkein. Ihanaa joulua sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. kaunis kauluri! Leppoisaa joulua!

  VastaaPoista
 5. Ihana pirteä ja kertakaikkisen mainio malli (ja neule kans)!

  VastaaPoista
 6. Onpa aivan mahtava kauluri ja ihan huippuhyvä väri!

  VastaaPoista
 7. Ihana kauluri. Kiitos ohjelinkistä :)

  VastaaPoista
 8. Komppaan edellisiä: Tosi kaunis kauluri, ihana värikin.

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)