11. joulukuuta 2013

Kiilusilmät!

Meillä on muutaman himoneulojan kesken oma pikkuinen tukiryhmä, joka kokoontuu ajoittain neulomaan, vouhkaamaan langoista ja syömään hyvin. Syksyllä päätettiin pitää pikkujoulut, joissa jokainen saisi sukkaisan paketin. Arvottiin siis kuka kellekin sukat tikuttelisi ja alettiin salakähmäillä.


Ohje: Owlie Socks
Lanka: Hopeasäie Basic
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: Kiilusilmä-Kaheli

Tuskastelin ensin pitkään ja hartaasti mallinvalitsemisen kanssa ja sitten langan valitsemisen kanssa. Lopulta päädyin kovin kauniiseen Hopeasäikeen sukkalankaan ja nappasin sukkainsaajan jonosta sukkamallin, joka on ollut omallakin to do -listalla jo pitkään.


Pöllöt lennähtivät puikoille vikkelästi, mutta jäivätkin mokomat jumiin ja lepuuttivat siipiään samassa paikassa luvattoman pitkään. Työ eteni tahmeasti ja sukat valmistuivat pakkoneulomalla vain muutamaa päivää ennen pikkuisia jouluja. Huh!


Väitän, että ovat kaiken pakkoneulomisen arvoiset, sillä nätit niistä tuli. Niin nätit, että taidan kiduttaa itseäni vielä toistekin tällä pöllökkäällä mallilla.

16 kommenttia:

 1. Ihanan turkoosit pöllöt, ja oijoi mikäs siellä taustalla vilahteleekaan!!!

  VastaaPoista
 2. On ne kuules niin nätit, että menee mullakin jonoon. :)

  VastaaPoista
 3. Ei yhtään pöllömmät sukat! :D

  VastaaPoista
 4. Kaunis lanka! On se jännä että pakkoneulominen on niin tuskallista, kun neulominen muuten on niin kivaa.

  VastaaPoista
 5. Voihan vitsi, miten hienot pöllösukat! Mikä ihme niissä oikein aiheutti kiduttavan pakkoneulontafiiliksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjaa, ehkä se oli tuo melko tumma lanka, jonka neulominen pimeään vuodenaikaan ei vaan napannut. Tai sitten vain se tieto, että tällä neuleella on jokin päivämäärä, jolloin sen on PAKKO olla valmis. Siitähän se pakkoneulonta het alkaa. Itse mallista tai langasta en löytänyt mitään moitittavaa.

   Poista
  2. No juu, kieltämättä mullakin ne neuleet, joiden pitäisi valmistua tiettyyn päivään mennessä tuppaavat valmistumaan vasta viime hetken paniikissa. Ihmisluonto on aikas kummallinen... :)

   Poista
 6. Kaunokaiset. Ihana, että sait ne valmiiksi!

  VastaaPoista
 7. On nämä kyllä hienot! Hyvin on mätsätty myös auto kuvien taustalla. ;)

  VastaaPoista
 8. Todella upeat! On muuten oikeesti aika kiilusilmät nuo pöllöt!

  VastaaPoista
 9. Ihana väri <3 Hienot kiilusilmät muutekin! Pakkoneulominen alkaa mulla siitä et jotain pitää olla valmiina johonkin mennessä, siitä seuraa sit vaan plääh kun ei huvittais =)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)