3. heinäkuuta 2013

Villaisia

Kehruuhommat ovat edenneet.


Ensimmäisen ihan kokonaisen 100g topsin verran sain kehrättyä tämmöistä, Tuulian värjäämää South American -villaa, herkkua! Navajo-kertasin, sillä muuta en ole vielä kokeillutkaan.


Sitten siirryin tähän mussuun, Tuulian värjäämää South Americania sekin. Tästä tuli jo huomattavasti tasaisempaa kuin ensimmäisestä ja vähän enemmän metrejäkin siihen sain. Parantamisen varaa on tuhottomasti, joten onneksi Villa Laurilasta saapui juuri sopivasti lisää kehrättävää.


Suomenlammasta ja Kainuunharmasta - mmm!


Näitä mä en tokikaan ole itse värjännyt, saati kehrännyt, mutta minun ne on - ihan kokonaan! Nämä saapuivat lankaklubi-pakettina Yarngrimoirelta ja lankaset on värjätty vain minua varten. Iiks! Ne on värjätty mun kieroutunutta musiikkimakuani kuunnelleen, joten siinä mulla nyt on vasemmalta lukien Antti Tuiskun Sekaisin, J. Karjalaisen Kun kesä syksyyn vaihtuu (Hän) ja Mennyt mies. Näistä on neulottava jotain superspesiaalia.

Jos nyt olisin fiksu, ryhtyisin lankalakkoon. Mullahan on varasto täynnä ihanuuksia, jotka odottavat vain neulomista. Mutta ei, en mä niin fiksu ole. Jos lähtis huomenna lankaostoksille? 

10 kommenttia:

 1. Ethän sinä nyt lakkoon voi rueta, kun olet hyvää vauhtia kehittymässä tuottajaksi... ;-)

  Ihania lankoja -taas!

  VastaaPoista
 2. Lääh, mitä kehruuherkkuja. <3 Aikamoisen täyteläisiä nuo värjätyt vyyhditkin.

  VastaaPoista
 3. Höps. Ei mitään lankalakkoja.. :) Hienoa, kun oot panostanut nyt herkkulankojen ostoon, se on oikein..! Ja kehrännytkin olet hienosti. Käsinkehrätyt langat on jänniä. En kyllä silti aio hurahtaa kehräämiseen, oon jo ihan tarpeeksi hurahtanut kaikenlaiseen muuhun...

  VastaaPoista
 4. Jösses, olis pitänyt itsekin sortua kuitujen lisäksi vielä lankaklubiinkin!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kehruuksia, oi <3 South American on miunkin tämänhetkinen suosikki :) Ja upeitaihaniamahtavia vyyhtejä klubista!

  VastaaPoista
 6. Upeita rukin anteja :)
  Ja hauskat langat musiikkimakusi mukaan.

  Upea huivi tuossa pari postausta aiemmin. Kiitos linkkivinkistä :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kehruita ja upeita lankoja! <3

  VastaaPoista
 8. Oijoi miten ihania lankoja! Ja langanostolakkoon ei kannata ruveta, sillä silloin sitä vasta rupeaakin lankaa tekemään mieli ja "tarvitsemaan"! ;) Näin ainakin minulla...

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)