20. toukokuuta 2011

Kasarivärejä

Viime viikolla oli ohjelmassa koulutuspäivä, johon piti tietty saada mukaan jotain aivotonta neulottavaa. Halusin tehdä jotain pientä, söpöä ja pehmeää, joten yksinäinen sukkalankakerä sai luvan muuttua pieneksi paidaksi.

Aloin neuloa ja järkytyin: eikö tästä langasta tulekaan raitoja?! Kirottu Sukkis. Ihanan pehmeä lanka ja mukava neuloa, mutta iso HYI tuosta väristä. Hetken mietin, puranko vaiko en. No en. Neuloin menemään ja käytin olematonta luovuuttani.
Lanka: Lankatavaratalo Kauhavan Kangas-Aitan Sukkis
Puikot: 3 mm
Ravelryssä: Sweet sweater

Ja kas, ehkä se on nyt siedettävä. Kiitos Noro-jämän. 

Koska lankaa jäi, piti tietty neulaista vielä pikkaset sukat.

Lanka: Lankatavaratalo Kauhavan Kangas-Aitan Sukkis
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: Sweet match

Ja setti on siinä!

6 kommenttia:

 1. Kaunis setti! :) Ihanat nuo kirjailut. Minullakin on tuota Sukkista ja olen myös kuvitellut, että siitä tulee raitoja! ;o Taitaa mennä sen langan suunnitelmat uusiksi!

  VastaaPoista
 2. No on kyllä kirjava paita! :D Mutta kivahan se on kun on vielä itse tehty. Ja kirjailut on hienot :D toki sukat myös :D

  VastaaPoista
 3. Ihan tulee puseron värityksestä ja mitoituksesta oma lapsuus mieleen :) Minulla on nykyään tietynlaista kasari-nostalgiaa, asuntoni sisustuksessakin on vaikutteita 80-luvun alun tyylistä.

  VastaaPoista
 4. Uuh, onpa aika imelä setti! :D Onneksi noillekin varmasti löytyy vastaanottaja, jota karkkivärit miellyttävät! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon kyllä pelastivat nämä kauniit kiemurat. :)

  VastaaPoista
 6. No jospa edes kiemurat jotain pelästivat. Yyh, tämä on kyllä niin äklön värinen setti, että ihan silmiä kirpaisee. :D

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)