19. tammikuuta 2015

Avaruuskahleet

Tovi sitten eräs sukkaisa suunnittelija kaipaili Ravelryssä testineulojia uudelle mallilleen. Oli kädet täynnä keskeneräisiä, joten en lähtenyt mukaan, vaikka mieli teki. Vähän ennen ohjeen julkaisua se kuitenkin iski - mullahan on omassa varastossa juuri tähän malliin sopivat langat! Ääk! Puikoille piti saada het!

Ohje oli tulossa jakeluun ilmaisena, eikä se ollut enää kuin englanninkielistä käännöstä vailla, joten sain ohjeen käsiini jo ennen virallista julkaisua. Jippii!


Ohje: Kahlittu
Lanka: Vuorelma Veto (violetti) ja Colinette Jitterbug (Adonis Blue)
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: Visio ei odota


Olipa kertakaikkisen joutuisa malli: koko ajan tapahtui jotain, mutta ei mitään liian vaikeaa. Tätä pystyi siis neulomaan tuijottamatta koko aikaa kaaviota, eikä neulominen silti käynyt missään vaiheessa tylsäksi. Olipa oiva rojekti! Menkää ja neulokaa tekin omat Kahleet, sillä ohje on nyt julkaistu!

Kuvat otettiin himoneulojien Tukiryhmän piipahtaessa meillä. Viimeinen pussinpohjalta kaiveltu, kärsineen näköinen avaruuskaramälli pääsi kuviin. Hör!

11 kommenttia:

 1. Nyt oli kylllllä tooosi kiva malli......tykkään......

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaankin kiva malli!Jos ei olisi nuo viisi muuta kesken...täytyisi hakea kaupasta vielä yhdet kolmosen puikot...hmmm...:)

  VastaaPoista
 3. Ai vitsi, kun jotkut keksii. Ihana malli ja kauniit sukat olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanat kahleet:) Nuo on kyllä pakko laittaa puikoille!

  VastaaPoista
 5. Voihan kahleitten kauneus. :) Ja karkkipussin pohjille oli jätetty juuri näille sukille valittu täydellinen match. ;D

  VastaaPoista
 6. Ihmettelin, että mikä möhkäle sinne kuvaan on pistetty, sitten luin viimeisen kappaleen :D Hienot sukat, makoisa värikombo :)

  VastaaPoista
 7. Ovatpa ihanat! Nää täytyy saada itsellekin!

  VastaaPoista
 8. Hempskutin hienot!
  Juuri päivänä muutamana (oisko ollut toissapäivänä) bongasin näiden nimen ja yritin etsiä ohjetta. Ei löytynyt. Vaan nyt löytyi - kiitos!!

  VastaaPoista
 9. Oikein hienot. Ehkä täytyy itsekin kokeilla tuota mallia jossain välissä :)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)