8. joulukuuta 2014

Ennakkojoulupaketista paljastuu..

Joululahjatehdas aloitti tohinat jo aikaisin syksyllä ja osan tehtaan tuotoksista saan onneksi esitellä täällä jo ennakkoon. Toisille joulu on nimittäin tullut jo! Ennakkojoulu tuli viime viikonloppuna ainakin pienelle kummityttöselle, jonka lahjan tikuttelin tästä omenaisesta, unelman pehmeästä merinosilkistä.


Olin tikutellut tyttöselle mekon, jonka toivon kasvavan tytön mukana: toiminee ensin mekkona ja parin vuoden kuluttua vielä tunikana. 


Ohje: Green Apple ja kaavio kukkakuvioon napattu Dropsilta
Lanka: Cascade Yarns Venezia Worsted
Puikot: 3,5 mm ja 4,0 mm
Ravelryssä: Granny Smith


Mekko oli ihanan joutuisaa neulottavaa ja lopputuloksesta tuli nätti. Varsinkin, kun omista varastoista sattui löytymään mekkoon täydelliset napitkin.


 Neulojan paras lahja oli taas kerran se, että lahjan saaja viihtyi mekossaan ja näytti varsinaiselta emännältä uuteen mekkoonsa ja liian suureen tonttulakkiinsa sounnustautuneena.

12 kommenttia:

 1. Ääk, onpa nätti mekko! Ja kylläpä passaa kivasti tuo kukkakuvio helmaan :).

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana! Mahtavasti värit tuo kuvion esiin! Vau!!!

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen ihana! Olen samaa mieltä, että paras kiitos on nähdä lahja saajansa käytössä ja saaja silminnähden iloisena siitä.

  VastaaPoista
 4. Voi sentäs kuinka kiva. Tykkään kovin tuosta jatkokäyttöideasta. Väri on tosi hieno, enkä oikein voi käsittää, että kirjoneuleesta voi saada noin siistiä.

  VastaaPoista
 5. Hellanduudelis miten söpö, napit ovat kirsikka kakun päällä!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)