29. joulukuuta 2014

Äireen joulupaketti

Äiree himiöötti ittellensä jo aikaasemmin tekemiäni kämmekkähiä, notta mun oli sitte pakko tikuta sellaaset sille viälä joulupakettihin. Tuli aika komiat, vaikka itte sanonki. Kun on hiano ohoje ja parahin lanka niin vaikia olis rumia teheräkään.


Ohje: Korsi
Lanka: Louhittaren luola Väinämöinen
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: AntiikkisetToises paketis oli läjällinen rättiä. Soon niin kovin tykästyny nuahin muntekemihin rättiihin, notta josko näillä taas pesis ja pyyhkis hetken aikaa. Aivan justihin en kyllä uurestansa tikkua rätin rättiä. Pampulanka soon niin viheliäästä sorttia, eikä nuaren rättien kans kauhian kauaa miälenkiintokaan pysy yllä. Mutta mitäpä sitei äireen etehen tekis.

12 kommenttia:

 1. Voi, Tiina! Onpa taas kovin kauniit Korret! Minunkin pitää ehdottomasti neuloa ainakin yhdet Korret Väiskistä, niin kauniilta näyttävät.
  Somia ovat rätitkin, tuollaisilla voisi jopa olla ilo siivota... ehkä... :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat Korret! Juuri ihailin toisaalla näitä, aivan superkivat. Värikin on näissä just eikä melkein.
  Joo, ehkä siivoaminen tuollaisilla räteillä voisi olla vähän siedettävämpää kuin muutoin. Vaan taidan silti yrittää laistaa siivoamisesta.

  VastaaPoista
 3. Onpas hyvä väri, sopii malliin hienosti. Ja hih, tuo murre kuulostaa niin hassulta, kun mun mielessä kuulut on aina kalakukkojen heimoon kotiseudusta tai asuinpaikasta riippumatta. :D

  VastaaPoista
 4. Upeasti passaa lanka tuohon malliin :)

  VastaaPoista
 5. Onpa niin kauniit Korret! Ja upea Väiskin väri!

  VastaaPoista
 6. Ihana murre kertakaikkiaan :-D. Ja mahtava kasa rättejä!

  VastaaPoista
 7. Onpa ihan huisin kauniit kämmekkäät,sekä malli että väri! Muaki viimeksi lankakaupassa niin houkutteli tuo antiikkinen Väiski että oli pakko ostaa.

  VastaaPoista
 8. Ihanat kämmekkäät ja iloisia tiskirättei. Tuo kämmekkäiden väri on ihana! Mukavaa lomailua sulle!

  VastaaPoista
 9. Niin on äiree tykästyny kämmekkäisiin ja liutaan uusia rättejä....puhdasta tulee...

  VastaaPoista
 10. Nää on kyllä ihanat! Meilläkin äitee himoitsi samanmoisia, mutta mää en oo vielä kerenny. Joulu on ohi niin kyllä nyt tarttis!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)