14. lokakuuta 2014

Urpoilija

Neuloinpa tässä päivänä eräänä pipon. Näyttääkö teistäkin, että mä taisin mokata?


Aiks kiva urpopipo! 

Koska inhoan epäonnistumisia, enkä yleensä pura mitään, olin tätäkin urpolakkia jo viskaamassa roskikseen. Malli on kuitenkin niin kiva, etten halunnut heittää tätä hukkaan. Itselleni epätyypillisesti purin puolikkaan pipon ja neuloin muutaman kaaviontoiston lisää. Ja kas vaan, ihan kelpo pipo siitä sittenkin tuli.


Ohje: Fortnight
Lanka: Cascade Yarns 220 Superwash
Puikot: 4,5 mm
Ravelryssä: Good Old Jared

Urpoilusta huolimatta malli on mitä mainioin, tämän vois ehdottomasti tikutella vielä uudestaan. Seuraavan kerran kiinnitän kuitenkin huomiota siihen turkasen tiheyteen, jos vaikka tulis sopiva pipo ihan ekalla kerralla.

7 kommenttia:

 1. No mutta! Siitähän tuli sopiva kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi makee pipo! Nyt täytyy sanoo, et tosta ekasta versiosta puuttuu vaan joku kiva tuulihyrrä tai propelli päälaelta ni a vot :D

  VastaaPoista
 3. Soma myssy. Ekalle versiolle voikin sit tirskua loppupäivän. :D

  VastaaPoista
 4. Oooo, patalakista pipoksi! Hyvä valinta! :D

  VastaaPoista
 5. Pikkupipoista kasvaa ihan kunnon kokoisia pipoja, kun niille antaa aikaa.

  VastaaPoista
 6. No mutta! Onneksi jaksoit kuitenkin nähdä vaivan ja hyvähän siitä tuli. Vaikka kyllä ne toiset käyttää tuollaisia pelkän päälaen lämmittimiäkin. Tunnen yhden ja tekisi mieli neulasta hänelle kunnon myssy :)

  VastaaPoista
 7. Mulle tais käydä sama tuon nimenomaisen pipon neulonnassa...mut oon tottunut siihen, kun aina mun kerrostiheys on ihan jotain muuta kuin haluttu, ja sit vaan purin vähän ja neuloin lisää, niinku siekii. :) Ihana malli tuo kyllä on.

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)