22. lokakuuta 2014

Isabella

Kun sain Eiran lankojen uusimman ilmaislehden kätösiini, halusin hetikohtapian puikoille Isabella-sukat. Soma ja simppeli malli, ihan kuin tehty mun puikoille.


Ohje: Isabella
Lanka: Araucania Ranco
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: Isabella


Lanka ei ole mun suosikkini, ei käyttöominaisuuksiltaan eikä tässä tapauksessa väriltäänkään, mutta sainpahan neulottua pois varastosta muhimasta. Nuan vain putkahti maailmaan uusi sukkapari, lanka poistui mun varastosta ja sain kokeilla uutta, kivaa sukkamallia. Kaikin puolin hyvä homma.

10 kommenttia:

 1. Kylläpä tuo malli sopii hyvin tuollaiselle vähän kirjavammallekin langalle. Sukistasi tulee mieleen auringonlasku. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi suloset! Joo täytyy sanoo, ettei Ranco oo munkaan lemppari, mut kyl tossa on kiva värjäys!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat ja tykkään kyllä väristäkin.

  VastaaPoista
 4. Tätä mallia on kyllä pakko testata ja pian! Hyvältä näyttää miun silmään :)

  VastaaPoista
 5. Kiva nähdä kirjavanakin nämät :D vähän väriä harmaiden joukkoon.

  Malli oli itseasiassa suunniteltu alunperin juurikin tälle langalle, mutta jouduin vaihtamaan, sillä ranco poistuu valikoimista. Mulla on sitä parissa värissä kotona, onko se käyttöominaisuuksiltaan miten ikävä?

  VastaaPoista
 6. Tykkään mallista, mutta minua häiritsee että se muistuttaa ulkoisesti (en ole siis lukenut tämän sukan ohjetta) niin paljon Ullaneuleen Petäjä-sukkia: http://www.ullaneule.net/0208/ohjeet_petaja.html
  Ja sillein tuntuu, että pyörä keksittäisiin uudelleen... vaikka sattuuhan sitä, että ihmiset keksii samoja asioita toisistaan tietämättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata tarkemmin: aivan eri sukat, erilaisilla palmikoilla on kyseessä. Jos laitat sukkien kuvat vierekkäin, huomaat kyllä eron. Molemmilla malleilla olen neulonut, Petäjiä ehkä useammatkin, eikä samankaltaisuus tullut kyllä mielenviereenkään. Mutta tämähän on toki katsojasta kiinni. :)

   Poista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)