26. joulukuuta 2011

Tyylikästä tyylikkäälle

Jatketaan, joululahjoja piisaa.


Tämä kauluri tuli neulottua jo keväällä ja sitä kävi vähän sääliksi, kun se joutui maata lahjalaatikon pohjalla jouluun saakka. Paketista kuoriuduttuaan se otettiin ilolla vastaan, taisi sopia saajalleen kuin nenä päähän.


Kuviin lainasin taas luottomallia, lahjansaajan kanssa kun harvemmin tavataan valoisaan aikaan. Ja ei, lahjottava ei ole vampyyri, vaan paljon paremman näköinen tyyppi kuin joku Edward Cullen.


Ohje: Modish Cowl
Lanka: Cascade Yarns 220 Superwash
Puikot: 4,5 mm


7 kommenttia:

 1. Tyylikkään värinen ja ilmeisen monikäyttöinen neule!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Mulla toimii tämä sun blogi paikkana, josta napsitaan joko jonoon tai suosikkeihin ohjeita. Pettämätön kyky löytää kaikkea kivaa, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 3. Tuo on hyvä. Taida tehdä tuon lopuista Nepaleista...

  VastaaPoista
 4. Hieno väriyhdistelmä. Kiva nähdä tuo lanka jossain neuleessa. Itse ostin sitä muutaman kerän, mutten ole vielä neulonut siitä mitään.

  VastaaPoista
 5. Ooh, mikä kohteliaisuus, Vaasan elämäntapavampyyri kiittää, vaikka itse kuulunkin Team Jacobiin. ;) Ihana lahjasi on ollut jo kovassa käytössä. Kiitos vielä kerran. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kehuista, vaikka vielä enemmän ois ollut kehuttavaa, jos tää ois nähty J-P:n yllä - näytti se niin kivalta. Ja huippua kuulla, että lahja on päässyt käyttöön!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)