6. joulukuuta 2011

Hammaslääkärillä

Mä pelkään hammaslääkäriä. Pelkään ihan niin paljon, että aloin itkeä jo kun pyydettiin astumaan vastaanottohuoneeseen.
Kotoa lähtiessä olin kopannut mukaan ihkulankaa ja puikot. Odotushuoneessa laitoin puikoille Ken söi kesävoin -sukat. Ei olisi pitänyt laskea neuletta käsistään ollenkaan. Näin olisi saattanut hammashoitajan käsi kärsiä vähän vähemmän rutistusvaurioita.
Ohje: Ken söi kesävoin -sukat Neulekirjasta
Lanka: The Sanguine Gryphon Skinny Bugga!
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: At the dentist's
Tämä hammaslääkärireissu saattoi olla ihan himpun helpompi, koska mulla oli mukana jotain näin ihanaa. Ihkulanka kassissa auttaa yli yhden jos toisenkin koettelemuksen. Seuraavalla hammaslääkärikäynnillä mulla on nää jalassa, jes!

12 kommenttia:

 1. ihanat sukat! :) uskon että piristivät! ^^

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, värikin on nätti!

  Minäkin olen todennut neuleen rauhoittavan vaikutuksen stressaavissa tilanteissa. Varmasti siis ihan hyvä lääke lievittämään hammaslääkäripelkoakin.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, ihana sininen! Neulontaterapia auttaa siis hammaslääkäripelkoonkin! Pitääpä muistaa ottaa sukantekele mukaan seuraavalle käynnille.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat.

  Voi sinnuu, kun pelkäät hammaslääkäriä :( Mie pelkäsin lapsena, mutta sitten kun ymmärsin, ettei sitä kipua tartte tuntea (lapselle ei kerrottu puudutuksista eikä laitettu puudutuksia suloisella 90-luvulla...) olen ihan kohtuullisen hyvin kyennyt siellä käymään, ilman hirvittymistä jopa.

  VastaaPoista
 5. tosi ihanat sukat.... harmi että pelkäät hammaslääkäriä :(

  VastaaPoista
 6. Minäkin pelkään hammaslääkäriä. Taidanpa ottaa neuleen mukaan, jois noin upeaa jälkeä syntyy.

  VastaaPoista
 7. Oi miten hienot niistä tuli!

  Kuulostaa ihan miun hammaslääkärikäynniltä...

  VastaaPoista
 8. Kutomisen parantava voima...
  Ihanat sukat! varsinkin lanka on mahtavaa.

  VastaaPoista
 9. Tosi upeat sukat. Ihan tuttua tuo touhu hammaslääkärissä! Jännitän ja pelkään niin paljon jo odotushuoneessa, että meinaan pyörryttää itseni. Ja sitten, kun päästään itse asiaan.. viimeksi huusin kurkku suorana koko ajan, mahtoi odotushuoneen puolella olla mukava kuunnella.

  VastaaPoista
 10. Ihanat sukat! Minä pelkäsin myös hammaslääkäriä, mutta sitten vaihdoin lääkäriin, joka ymmärtää kivunlievityksen päälle.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kehuista ja myötätunnosta. :)

  VastaaPoista
 12. Voi miten kauniit, ihana tuo väri! Mulla on jokin sininen kausi meneillään. Mä oon siitä outo että tykkään hammaslääkäristä :D

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)