30. marraskuuta 2011

Vaihtojen vaihto!

Jo toista kertaa osallistuin kalakukkovaihtoon, eli kuopiolaisten neulojien salaiseen vaihtoon. Olipa huippua! Nyt kun alkaa olla jo salat julki ja parit selvillä, uskallan kertoa siitä täälläkin.

Itse sain paketin MinnaN:lta. Kuva on surkea, mutta paketti huippu!
 
Sain kolme kerää Hjertegarnin Alpaca Silkiä ihanan tummanruskeassa värissä, KnitPron 2,5 mm sukkapuikot, pieniä herkkuja ja kaiken tämän kääräistynä itse ommeltuun puikkopussiin! Huisia. Puikkopussista voi vilkaista parempia kuvia vaikka tuolta MinnaN:n blogista. 

Tämä paketti oli ihan mahtava. Puikoilla on neulottu jo yhdet sukat ja seuraaviakin aloiteltu, langoille on jo useampikin malli suunnitteilla, joista valita ja puikkopussi pääsi heti käyttöön. Tästä paketista riittää kyllä iloa pitkälle. Kiitos vielä tästä!

Minun kokoamasta paketista voi lueskella saajan blogista. Pakettia oli hurjan kiva koota ja erityisesti oli kiva neuloa siihen jotain pientä kivaa.
Ohje: Omasta päästä
Lanka: Zeldan värjäämää suomenlammasta, vyyhti nimeltä Aslan
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: Hillan

Huoliskohan ne mut mukaan vielä toistekin vaihtelemaan paketteja, vaikken enää kuopiolainen olekaan? 

7 kommenttia:

 1. No varmasti huolii ;) Ah, nää on niin ihanat sukat. Ja tää on niin kiitollinen, edelleen ;)

  VastaaPoista
 2. Höh, no tottahan toki! Ei me sua niin helpolla päästetä kalakukkoilijoista, tuut sitten joskus aina tapaamaan meitä, eikös vaan. :)

  VastaaPoista
 3. Jee, kyllä mä ehdottomasti tulen teitä katsomaan!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että tykkäsit "lahjuksesta". Minäkin blokkaan siitä vielä pikkuisen, kunhan ennätän.

  Hillasen saamat sukat ovat tosi kauniit -lanka ja malli.

  VastaaPoista
 5. Totta kai tulet meidän kans vaihtelemaan! Mä kuolaan edelleen tuota sun puikkopussia ja noita sukkia. Ah, väri ja malli on niin kauniit.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Marjut!

  MinnaN, ei noin upeesta paketista voi olla tykkäämättä! Ja noi puput on muuten tosikivat, sopii mukavasti mun pöllöpussin (joka siis sisältää virkkuukoukut) kanssa. :)

  ArualMaria, seuraavaa vaihtoa odotellessa! :)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)