22. marraskuuta 2011

Kateudesta vihreänä

Tänä vuonna päätin jättää Tampereen messut väliin. Päätin! Olipa muuten tyhmä päätös. Sitä katuessa meni sitten viikonloppu. Lauantain kuitenkin pelasti Savolaiset suurmarkkinat, joka tarjosi mulle tsäänssin lankashoppailuun.
Kiitokset Lankaluolan Marikalle, ilman sua mulla ois jääny lohtulangat ostamati. Mukaan lähti käsinvärjättyä merinovillaa (siniset vyyhdit), sukkalankaa (syksyn väriset vyyhdit) ja vähän paksumpaa lampaanvillaa (vihreä vyyhti).
Päivänpiristyksenä toimimisesta sain silmukkamerkin. Se on aikas ihana ja toimivaksi havaittu. Kukahan tässä nyt oli ja kenen päivänpiristys? 

18 kommenttia:

 1. No, vau olis sittenkin pitänyt messukrapulassa tulla käymään sielläkin. No ei, ei olis kyllä enää pystynyt. Mutta ens vuonna sitten messuillaan, eiköstä juu?

  VastaaPoista
 2. Voi mitä lankaherkkua:) Slurps kerrakseen!

  VastaaPoista
 3. Altocumulus, ens vuonna olen ehdottomasti messuilla mukana!
  Zelda, herkkuja tosiaan, olet niiiiin oikeassa. :)

  VastaaPoista
 4. Haa! Minäkin kävin piristämässä Lankaluolan Marikaa :-D. Ostosteluni oli tosin selvästi vaatimattomampaa, lohtulangan sijasta silkkaa tarvelankaa. Jos sitä itsekin joskus selviäis Tampereen käsityömessuille, viimeksi olen ollut siellä joskus Aikaan Ennen Lapsien. On varmaan messut vähän siitä muuttuneet, vaikka väkeä oli silloinkin ihan riittävästi.

  VastaaPoista
 5. TiiQ, oi jospa ois osuttu sinne samaan aikaan! Selvittäisköhän me kumpikin ens vuonna Tampereelle? ;)

  VastaaPoista
 6. Ooh, mitä ihania herkkuja. Itse kävin Tampereella messuilemassa, mutta ei siellä tuollaisia herkkuja tullut vastaan

  VastaaPoista
 7. Simpura, onneksi messuilla kuitenkin riitti muuta herkkua joka lähtöön. :)

  VastaaPoista
 8. Siis upean väriset vyyhdit ja ihana silmukkamerkki! Ei mitään syytä olla harmissaan!! <3

  VastaaPoista
 9. pote, myönnettäköön, että mun saalis on aika hyvä, vaikken messuille päässytkään. :)

  VastaaPoista
 10. Voi EI, en päässy Tampereelle, päätin skipata Savolaise tsuurmarkkinat....pitääkö nyt mennä johonkin nettikauppaan ?? Haluun jotain uutta ja kaunista :) Ihanat nuo uudet lankasi !

  VastaaPoista
 11. Siis mie olin tuo anonyymi *virn*

  VastaaPoista
 12. Lettu, onneksi tosiaan nettikaupoista saa kaikkea ihanaa ihan ympäri vuoden.

  VastaaPoista
 13. Oij mitä lankoja, ois sittenkin pitänyt poiketa Kuopio-hallissa...

  VastaaPoista
 14. Emma, luulen kyllä, että siellä teidän myyjäisissä oli myös tarjolla kaikenmoisia herkkuja. Harmittaa, etten päässyt sinne.

  VastaaPoista
 15. Kävitkö markkinoilla lauantaina? Me olimme sunnuntaina ja Marikalla ei enää ollut kauheasti jäljellä:( En kyllä Kuopioon tullessani tiennyt, että olen markkinoille menossakaan.

  VastaaPoista
 16. Marjut, lauantaina käväsin heti kolmen jälkeen, kun töistä pääsin. Ja mähän ostin tietty kaikki ihanuudet, niin ei sinne sitten enää mitään jäänyt. ;D No joo, kyllä sinne oikeasti vielä mun lähdön jälkeen jäi ihanuuksia.

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)