8. lokakuuta 2010

Koti-ikävä


Jokunen viikko on jo uudessa kaupungissa vierähtänyt ja kohta on jo aika pakata tavarat ja lähteä takaisin kotiin. Ennen muuttoa oli kuitenkin suru puserossa ja jännitti hurjasti. Siksi piti siis suunnitella jotain koti-ikävän karkottavaa neulomista mukaan. Tongin lankavarastoa ja löysin kaksi ihanaa vyyhtiä, jotka ostin kesäkuussa lankakutsuilta. Rakkaat kanssaneulojat olivat sitä mieltä, että niistä tartteis tehdä huivi, kun vyyhdit näyttivät niin näteiltä vierekkäin. Oikeassa olivat, värit on kauniit yhdessä!

Tämä täydellinen ohje löytyi Ravelrystä, mistäs muualta. Olen ihaillut toinen toistaan kauniimpia toteutuksia tästä huivista ja huokaillut oman huivin perään. Armaan Ravelryn Kahelit sitten muistivat, kun mun elämä oli mälsää ja jouduin jättää kotini. Vinguin tätä ohjetta SYT:inä (satunnainen ystävällinen teko) ja sain sen - salamannopeasti! Kiitosta siitä! Ohje ja langat ovat ehdottomasti piristäneet mun eloani ja oloani kaukana kotoa.

Ohje:Andrea's Shawl
Lanka :Cherry Tree Hill Supersock Select Semi Solids ja Lankakauppa Kujeen Kuje-lanka
Puikot: 4 mm
Ravelryssä:Koti-ikävä

Värit ovat oikein noissa ensimmäisissä kuvissa, Kuje-lanka on enemmän vihreä kuin sininen. Olisin toivonut, että huivista olisi tullut vähän isompi, mutta isompaan huiviin ei olisi lanka riittänyt. Tämä M-koon huivi on kuitenkin oikein sopiva kaulaan kietaistavaksi ja pieneksi lämmikkeeksi hartioille. Langat oli aivan ihania molemmat, tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten ja ovat niin syvän ja säihkyvän värisiä. Suosittelen siis sekä ohjetta että näitä lankoja. Menkää katsomaan, Kujeella on kaupassaan vaikka mitä ihania lankoja!

13 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja pirteä huivi! :)

  VastaaPoista
 2. Oi mika ihanuus. Värit sopivat upeasti yhteen.

  VastaaPoista
 3. Tulipas niistä tosiaan mahdottoman nätti huivi :)

  VastaaPoista
 4. Liityinpäs lukijaksi, kun kävit itsesi paljastamassa mun blogissa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentisata ja siitä että löysin ihanan blogisi! Seurantaan menee ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 6. Sattumalta osuin tänne ja eka kertaa. Kaunis on huivi, oikeinkin minun makuuni, kun en hirveän pitsisistä pidä. Mutta tässä sitä on sopivasti. Ja väri on ihana. Ja neulominen on erinomainen lääke ikävään. Olen sen kokenut, kun 16v. muutin kotoa pois toiselle paikkakunnalle ja aloitin lukion. 3 vuotta neuloin koko ajan mutta lakinkin sain.

  VastaaPoista
 7. Aika hyvät värit :) Mulle tuli just polttava tarve saada raidallinen kolmiohuivi itsellekin. Ja mätsäävät lapaset!

  VastaaPoista
 8. Siis aivan ihana! Ihanat nuo värit.

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa vain Maila toistekin! :)
  Kiitokset kehuista.

  VastaaPoista
 10. Todella kaunis huivi, vaikkei ensimmäisenä noita värejä ehkä tulisi mieleen yhdistää. Ensivisiitillä taidan olla minäkin. Kiitos peittokommentista!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)