8. elokuuta 2010

Ihanuuksia

Tää on käyny mummolassa. Ja mumman kanssa pitää aina jutella uusimmista käsityöhurahduksista ja aikaansaannoksista. Asiaan kuuluu myös lankojen hypistely ja mumman lankavaraston pienennys. Mumman lankavarasto pienenee, kun ne langat ihan vahingossa kulkeutuu mun varastoihini. Tällä kertaa 50-lukulaista lumppulankaa ei voinut vastustaa. Otin sen mukaan. Yllättävän pehmeää lumppulangaksi.

Suunnitelmana on neuloa tästä jotain kivaa itselle ja sitten värjätä tekele järkevämmän väriseksi. Tämänhetkinen väri ei oikeen puhuttele mua.


Tää sulovileeni on hamstrannu lankaa muualtakin. Jenni kauppasi jokin aika sitten lankojaan ja mä haksahdin heti. Dropsin Alpacaa putosi postiluukusta. Kun se on niin pehmeää ja siitä voi tehdä vaikka ja mitä. Eiks niin?

Oon suunnitellut jo jonkin aikaa langanostolakkoa, mutta sitten huomaan sortuvani aina vaan uudestaan ja uudestaan. Tää on vähä samanlaista ku laihduttaminen: "No jos mä nyt vielä tämän kerran, ja alotan sit maanantaina."

Mutta pitäähän sitä nyt neulojalla lankaa olla. Se on fakta. Pitää olla vaihtoehtoja, että voi neuloa esim. kaikki ohjeet läpi tästä opuksesta.

Tämä kirja on mun ehdoton suosikki, vaikka yhtään neuletta en siitä vielä ole ehtinyt edes aloittaa. Heti kun keskeneräisistä edes yksi valmistuu, mulla on lupa aloittaa jotain uutta ja se tulee olemaan jotain ihanaa tästä kirjasta.

Neulomisiin!

5 kommenttia:

 1. Minäkin aina haen mummolta "ennakko perintöä" niinkuin mummo sanoo kun tyhjennän sen lankalaatikoita :)

  VastaaPoista
 2. Mummoilla on aina hyvät lankavarastot. Olet ostellut kivan värisiä lankoja

  VastaaPoista
 3. Olin jo kerran kommentoimassa, mutta sitten kaatui vesilasi pöydälle ja läppäri otti nokkiinsa (toimii kuitenkin vielä)... Uusi yritys, siis piti sanomani, että Dropsin Alpakka on kyllä tosi monikäyttöistä. Ja minä tahdon kans tuon kirjan! :)

  VastaaPoista
 4. Iiks, toivottavasti ArualMaria sun läppäri toimii jatkossakin!
  Jes, oli siis ihan järkiostos tuo alpakka. Voin olla rauhallisin mielin. :)
  Ellet ehdi kirjaa kaupassa selata, niin voin sen tuoda selattavaksi joku kerta neuletapaamiseen. Lainatakin voin, mutta taidan tarvita sitä itse vielä melko pitkään..

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)