10. elokuuta 2010

Kalakukkovaihto

Ei, me ei vaihdeltu kalakukkoja, vaikka otsikosta niin voisi päätelläkin. Kyseessä oli kuopiolaisten neulojien kesken järkkäilty vaihto. Salaisessa pakettivaihdossa minä väsäilin pakettia TiiQ:lle. Pakettiin sujahti lumppua, hamppua, villaa, pähkinöitä..

..ja kahdet kämmekkäät.

Ohje:Waffle Stitch Fingerless Gloves
Lanka:Gjestal Bris
Puikot:4,5 mm
Ravelryssä:A secret

Ohje:Emerald Fingerles mittens
Lanka:Novita Nalle
Puikot:3,5 mm
Ravelryssä:An other secret

Mäkin sain paketin! ArualMarialta. Enkä ihan mitä vaan pakettia, vaan tämmösen:

Vaaleanpunaiseen silkkipaperiin oli kääräisty 100 gramman vyyhdillinen silkkiä ja villaaa ja kauniista valkoisesta pussukasta löytyi silmukkamerkkejä ja aivan ihanat kämmekkäät. Lisäksi mukana oli kaunis kortti, jossa kerrottiin paketista lisää. Jo aiemmin sain Ravelryn kautta pakettiin kuuluen toivomani ohjeen:Still Light Tunic. Tästä ohjeesta olen haaveillut jo jonkin aikaa ja olen enemmän kuin iloinen, että sain sen tässä vaihdossa. Paketti oli kyllä kaikin puolin valloittava: kämmekkäät on kauniit ja todella siististi tehdyt, samoin silmukkamerkit. Lanka on jännittävä uutuus ja tuo ohje kyllä ehdottomasti parhautta. Erityisesti olen otettu silmukkamerkkien mukaan liitetystä kortista.

Siinähän on meidän Kippura!

Kiitokset siis vielä kerran ArualMaria, onnistuit lahjomaan minua ihanalla paketilla. Tää oli enemmän ku sata jänistä.

4 kommenttia:

 1. Voi miten kivoja kämmekkäitä. Minun pitäisi ehkä kanssa neuloa kämmekkäät talveksi, minä kun tupruttelen vielä tupakkia ja kädet jäätyy talvella. Tuo vihreä lanka on tosi herkullinen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä meillä oli ihan paras vaihto :-D. Ei meinaa unta yöllä saada kun ideoita pyörii mielessä saaduille langoille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos enkuli!
  TiiQ, mulla on ollu ihan samansuuntaista ongelmaa. :D

  VastaaPoista
 4. Kiva, että paketti oli mieluinen! Minä en ole kiireiden vuoksi edes saanut vielä blogattua koko pakettien vaihdosta...

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)