10. helmikuuta 2016

Ajoissa asialla

Tiätteks mitä sänkiparta tekee ihanan pehmeälle villakaulurille? Vois sanoa, että ihmeitä. On meinaan niin karmean näköinen tuo syksyllä neulomani kauluri. Kuvatodisteita en tullut siitä ottaneeksi, koska miehen mielestä se on vielä ihan hyvä. Eikä siinä ole kuulemma mitään vikaa.


Ohje: Hugo
Lanka: SHOKAY Shambala
Puikot: 4,0 mm
Ravelryssä: Last Yak


Mutta minäpä otin ja neuloin jo seuraavan version! Ihan vaan siltä varalta, että mies keksii taas ensi syksynä kylmien tultua tarvitsevansa uuden, mieluiten heti.


Voi toki olla, että se edellinen kauluri on "ihan hyvä" seuraavat viisi vuotta, joten ehkä mä kääräisen tämän johonkin sopivan merkkipäivän pakettiin. Vaikka synttäriksi, siihen on kuiteski enää joku yheksän kuukautta. 

6 kommenttia:

 1. Jopa onkin pehmoisen näköinen kauluri! Ja varmasti takuulämpöinen. Hyvä noita on olla valmiina jos äkkiä kumminkin tarvitaan :P.

  VastaaPoista
 2. Täältä motivoituneena neuloin omalle isälleni kyseisen kaulurin jouluksi ja sitä on kyllä nyt jo pidetty :D Ymmärtäähän sen, kauluri kun on niin helppo ja huomaamaton asuste. Todella hieno varakauluri :)

  VastaaPoista
 3. Toi on kiva. :) Pitäisi ehkä olla joku neulekalenteri - laatikko joka kuukaudelle. Sinne voisi sitten säilöä sattumalta valmistuneet neuleet odottamaan syntymäpäiviä ja sen sellaisia. :D Että voihan sitä suunnitella. :D

  VastaaPoista
 4. Miehekkään tyylikäs! Sie oot ajoissa varautunut synttäreitä varten :D

  VastaaPoista
 5. Fiksua varautumista, älyäisimpäs minäkin :D

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)