7. lokakuuta 2015

Jämäpallerot käyttöön!

Syksyn kylmät yllätti taas yhen suomalaismiehen. Tarvis kaulurin. Nyt. Heti. "Vai meenkö hakeen Prismasta?" Hrrr, karmea uhkaus.
 

Ohje: Hugo
Lanka: Cascade Yarns 220 Superwasilla ja ilman
Puikot: 3,5 mm
Ravelryssä: Jämästä toiseen
 
Hyiyäk! Meille ei mitään akryylikökkösiä kanneta. Niin! Kaivelin varastoista yhden kauniin orpokerän ja pari jämää, joista tikuttelin turbovauhdilla lämmikettä kaulalle. Ei ehtinyt ukko kaulurikaupoille, hah!
 
 
Tais se oikeen tykätäkin tästä, ainakin siitä päätellen, että on kuulemma oikeesti lämmin, ei puhalla enää tuuli niskasta takin sisään ja kauluri on ollut käytössä lähes päivittäin. Uuh, kyllä meni jämäkeräset hyvään käyttöön.

15 kommenttia:

 1. On varmana lämmin. Ja kivan näköinenkin! :)

  VastaaPoista
 2. No täältähän se ohje löytyikin, myös meilläpäin on vihjailtu kaulurin tarpeellisuudesta joten nyt täytynee ottaa härkää sarvista. Lämpimänäköinen tuli sinun kaulurista!

  VastaaPoista
 3. Hieno on ...ja lämmin varmasti:)

  VastaaPoista
 4. Ja heti tuli napattua linkkivinkki omaan käyttöön! Hieno kauluri, tahtoo kans, eli tekee kans :)

  VastaaPoista
 5. Hui kamala mikä uhkaus :O Mut onneksi palaute oli suorastaan ylistävää! Ja on tää kyl hieno, silleen miehekkäällä tavalla.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! Pitääpäs udella olisiko omallakin puoliskolla tuollaiselle käyttöä, se kun aina valittaa miten kaulaliinat on hankalia.

  VastaaPoista
 7. Hei nyt on kyllä hyvä! Äkkiä linkki talteen.

  VastaaPoista
 8. Onpa pähee kauluri! Paljon parempi kuin ne markettien sähköiset ja nukkaise akryyliylärpättimet

  VastaaPoista
 9. No huh huh. Onneks kerkesit väliin ennenkö Prismasta ois tarttunut joku kamaluus mukaan! Tuo on hieno, ja todistettavasti siis toimiva. Kiitti ohjevnkistä!

  VastaaPoista
 10. Komea kauluri! Hurjia uhkauksia teillä! :)

  VastaaPoista
 11. Tämä onkin todella näppärän näköinen ja varmasti parempi kuin prisman tusinatuotteet. Niitä ei rakkaudella, puikoilla ja kunnon langoilla neulota :D Teen ehdottomasti yhden isälleni joululahjaksi. Varmasti kaulahuivia helpompikäyttöinen metsurimiehelle!

  VastaaPoista
 12. Hieno ja varmasti lämmin kauluri. Vaan kylläpä oli hurja uhkaus, mennä ostamaan Prismasta jotakin lämmikettä kaulalle, ihan meni kylmät väreet pitkin selkäpiitä...

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)