31. maaliskuuta 2015

Kukko on muninut!

Jokunen vuosi sitten ostin itselleni lankaisan pääsiäismunan, kerän hillittömän ällövärikästä Noroa. Värit olivat Norolle tyypillisellä tavalla käsittämättömät: mitä kummallisimpia yhdistelmiä ja niin rumia, että niistä tuli jo kauniita. Hullua.


Ohje: Oman pään sopukoista
Lanka: Noro Kureyon
Puikot 2,0 mm
Ravelryssä: Pääsiäismunasta


Täksi pääsiäiseksi kerä tahtoi päästä jo sukiksi. Vasta kolmas sukanalku pääsi kokonaiseksi sukkapariksi asti, sillä kaksi ensimmäistä aloitusta kariutui käsialaongelmiin. Käsialani löystyy löystymistään ja sukka-asioissa se aiheuttaa ongelmia. Olenko mä todellakin tuomittu neulomaan sukkani 2,0 mm puikoilla, vai oisko se voinut johtua vain minun ja Noron yhteensopimattomuudesta? Mene ja tiedä. Aika näyttänee.

17 kommenttia:

 1. Törkeen hienot tuli sukista! Vaan mistä saa tuommosia niihin mätsääviä kukkamekkoja??

  VastaaPoista
 2. Noron kanssa käsiala on kyllä mystinen juttu. Silmukkamäärän vähentäminen reippaalla kädellä on melkein pakko. Muuten tulee liian isoa. 2,25 puikot 56 silmukkaa toimii omaan jalkaan.

  VastaaPoista
 3. Upeat! Olen aivan lääpällään noihin Noron käsittämättömiin väriyhdistelmiin. :)

  VastaaPoista
 4. Tuohan on Noroksi ihan häikäilemättömän hieno värikimara! Tervetuloa löysistelijöiden klubiin, mulle alkaa olla 1,75 mm liian iso, mutta kun ei kädet kestä enää pienempiäkään :(. Tai ehkä se on vaan se Noro (en oo koskaan neulonut, enkä neulo) ja saat tikutella jatkossakin muita sukkalankoja asiallisen kokoisilla puikoilla.

  VastaaPoista
 5. Oi, kuinka herkulliset sukat! Huippuihanat!

  VastaaPoista
 6. Käsittämättömän hienot, kun on tarpeeks värejä ni sit ne sopii kaiken kanssa yhteen :D

  VastaaPoista
 7. Mieletön väripläjäys - ja tarkoitan nimenomaan positiivisesti. Miksei meidän pääsiäismunista löydy tuollaisia?

  VastaaPoista
 8. No on kyllä kirjavat sukat, mutta niin ne vaan noroina passaa yhteen :) Toivotaan, että puikko-ongelma johtuu norosta :)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)