4. helmikuuta 2015

Kuuleeko Vipe?

Kun Kiharoiden kätkössä -blogin Lilja huhuili testineulojia uudelle huiviohjeelleen, hihkaisin itseni heti mukaan! Ihana, iso ja kauniisti epäsymmetrinen huivi odotti neulomistaan.


Huivissa vuorottelevat pitsikiilat ja ainaoikein-neulotut alueet, joka onkin syy siihen, ettei simppelinkään projektin neulominen tuntunut tylsältä. Jännää se oli, ja kaunista tuli sukkelaan! 


Ohje: Virpi
Lanka: Schachenmayr Alpaca 
Puikot: 6,0 mm
Ravelryssä: Vipe


Huivi kulkee nimiellä Virpi, joka minulle tarkoittaa vain yhtä tiettyä Virpiä: semmoista naista, jota teinivuosina myös Vipeksi kutsuttiin. Nykyään asumme eri kaupungeissa ja yhteyttä tulee pidettyä ihan liian vähän. Huivia neuloessa Vipe oli kuitenkin ajatuksissa paljon. 

Siispä, Vipe hoi! Jos satut tätä lukemaan, niin hihkaisehan mulle osoitteesi, jotta voit kääräistä itsesi lämpöiseen alpakkaan ja lämpimiin ajatuksiin.


Lisäksi superkiitos valokuvamallilleni, joka mukisematta poseerasi pakkasessa ilman takkia.

13 kommenttia:

 1. Hätkähdin vallan. Tämä huivi muistuttaa suuresti yhtä toista vuonna 2013 testineulomaani huivia, Palessie. Siinä vain nuo pitsit jatkoi koko huivin ajan tasaisina raitoina, tässä ainaoikein tuo loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa näköähän tuossa on, mutta Palessiesta puuttuu kokonaan Virpin epäsymmetrisyys, muotokin on Virpissä selkeästi pitkulaisempi. Mutta tosiaan, kyllähän jotkut mallit toisiaan muistuttavat.

   Poista
 2. Upea huivi, ihana harmaa. Tuo pitänee ensi tilassa ottaa puikoille.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja hienosti kuvattu! Pakko varmaan tämäkin huivi neulaista, ei kai niitä voi koskaan olla liikaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiveja tarvitaan aina vain lisää, lisää ja lisää!

   Poista
 4. Todella kaunis on malli! Ja todella kauniit kuvatkin!

  VastaaPoista
 5. Onneksi kaikki tätä huivia tuona päivänä kuvanneet eivät kopanneet itselleen kahden viikon lenssua. :D

  VastaaPoista
 6. Namskis! Aivan kertakaikkisen valloittava.

  VastaaPoista
 7. Nauratti ensimmäisen kommentoijan huomio, mie näet Neulistin huivikuvia katsastaessa näin ensin Kuun Unen :D Lähempi tarkastelu toki osoittaa että eroja on paljonkin. Kaunis huivi ja jännä muoto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule! Kuun Unen mäkin näin, kun eka kuvan huivista sain sähköpostiini! :D

   Poista
 8. Toivottavasti Vipe löytyy! :) Ja hyvin näyttää toimivan tuo myös alpakkaisena. Ehkä pitäisi itsekin kokeilla - olisi viides Virpi minun kohdallani :D

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)