2. marraskuuta 2014

Miehet.

Mieheni on kertakaikkisen ihastunut neulomaani pipoon. Tosi kiva. Paitsi jos se on neulottu vuonna 2009 ja käytön jäljet näkyvät. Neuloin uuden pipon, vaikka vanha oli kuulemma edelleen ihan hyvä.


Ohje: Windschief
Lanka: Wollmeise DK
Puikot: 4,0 mm
Ravelryssä: Good Old Stephen

Langaksi valikoitui mukavan kokoinen jämä Wollmeisen DK:ta, jonka sain Lotalta kokeiluun. Tykästyin lankaan kovin! Malli oli vanha tuttu, ajattelin sen olevan varma valinta. Ei pitäis ajatella, niin mua on monesti neuvottu. Ei ollut kuulemma hyvä. Liian pieni. Kiristää. Ei tuu korville.


Ohje: Omasta ja kaverin päästä
Lanka: Cascade Yarns 220 Superwash
Puikot: 4,0 mm
Ravelryssä: Big Head

Sisuunnuin, pirskatti, ja neuloin uuden. Loin silmukoita niin paljon, ettei varmasti kiristä! Eikä tosiaan kiristä. Mutta on kuulemma liian iso. Yritän hengittää rauhallisesti ja kerätä voimia purkaakseni vähän (käytännössä siis puoli pipoa, himputti) ja tehdäkseni kavennukset uudestaan.


Söpöstelin pipon sisäpuolelle pikkasen syrämen, jotta armas osaisi asetella pipon päähänsä oikein päin. Miehille ominaisesti mokoma ei huomannut koko sydäntä. Pah, mä vaan sanon.

14 kommenttia:

 1. Kai toi miehelle liian pieni pipa jää sulle käyttöön? Näyttäis ainakin sopivan kivasti! Ja kiva idea toi syrän, kuiteskin on siippa myhäillyt keskenään sitä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se onni tässä onnettomuudessa toki on, että eka pipo jää mulle! :) Kiitos tuhannesti langasta, tähän Wollmeiseen tykästyin kovin muutenkin kuin vain värin puolesta.

   Poista
  2. Eipä mittään, hyvä kun sain "jämänöttösen" pois nurkista. Kiva, että tykkäsit langasta! :)

   Poista
 2. Miehet...
  Ja joku vielä kehtaa väittää, että naisia on vaikea miellyttää! :D

  VastaaPoista
 3. Tutunkuulonen tuo "miks mä tartten uuden, täähän tehty vuonna 1989 ja on vain vähän kulahtanu". Tosi ihanat pipot! Superia, et saat sit ekan pipon itsellesi!

  VastaaPoista
 4. Miehet! Hienot on pipot ja soma on syrän. Ja nirso on mies!

  VastaaPoista
 5. Mutta onpahan sitten enemmän nättejä pipoja olemassa. ;)

  VastaaPoista
 6. Olihan pipo viimein kuitenkin sopiva? =D

  Hienoja pipoja kumpainenkin.

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä toiseksi viimeisen lauseen kanssa. Ei ne huomaa vaikka olisi nokan edessä. Sydäntä, vasaraa tai jogurttitölkkiä... Vaikka muuten ovat ihania. Ja pipotkin on. Toivottavasti se kolmas kerta sanoo toden.

  VastaaPoista
 8. Vaikea, lähes mahdoton, on se paikka, kun yrittää vanhan ja hyväksi todetun tilalle tehdä korvaajaa. Mutta kyllä sinä siihen pystyt ;)

  VastaaPoista
 9. Toi on sellainen malli, jota olen monesti ihaillut. Pitääpä itse joskus kokeilla. Mulla on sen verran löysä käsiala, että ehkä siitä tulis mun puikoilla tarpeeksi iso...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WIndschiefissä on kolme eri kokoa, joten kyllä sieltä varmasti sopiva koko löytyy. Kysehän on vain siitä pään koosta, mihin sen tekee ja minkämoisesta piposta tykkää.
   M-koko on siis omaan päähäni vallan sopiva.

   Poista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)