5. tammikuuta 2013

Käsiä lämmittämään

Viime vuoden lopulla tuli pyöräytettyä muutama pari lapasia. Ihan kivaa oli toi kädenlämmittimienkin neulominen välillä. Vaikka ei se sukkien neulomista voita. Tietenkään!


Ohje: Omasta päästä
Lanka: Jotain Handulaista (vihreä) ja Yarngrimoire BFL Mitten (sininen)
Puikot: 3,5 mm
Ravelryssä: When you need candy..

Nuo raidalliset syntyivät jämälangoista. Ihanaa, että kaikki jämälangat eivät ole oksettavia, rumia ja luotaantyöntäviä. Nää oli täyttä luksusta. Huomatkaa myös vähintäänkin erikoiset virkatut pylpyrät - mun virkkaamiksi koristuksiksi aika hienot. 


Lanka: Zelda's Dippins värissä Kevätruoho (pohjalankana Novita 7 veljestä)
Puikot: 3,5 mm
Ravelryssä: 5 a.m.

Nämä lapaset nimesin idean ajankohdan mukaan. Heräsin vapaapäivän aamuna klo 5 ja sain idean lapasista. Eipä tullut enää uni, joten nousin ylös ja loin silmukat. Saman päivän iltana lapaset olivat valmiit. Väri on kaunis, mutta muuten ei lanka miellyttänyt. Ehkä mä olen jo riittävän monta kertaa maininnut, etten tykkää tuosta langasta. Mutta ohje oli kiva ja kelpolapaset niistä tuli. Päätyivät lämmittämään yhden spesiaalin ja erityispätevän tulevan kätilön käsiä.


Ohje: Dropsin ohjeella, pienin muutoksin
Lanka: Drops Alpaca, kaksinkertaisena
Puikot: 3,5 mm
Ravelryssä: Kylmänäppiselle

Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä pienenpienet lapaset työkamun vuosikkaalle poikaselle. Pojan kädet ovat kuulemma aina kylmät, joten päätettiin kokeilla, pitäisikö alpakka käsiä yhtään paremmin lämpimänä.

Tarvitsisin lapasia itsekin, joten ehkä niitä täytyy neuloa vielä lisää, sukkien lomassa.

4 kommenttia:

  1. Onpas pirtsakoita lapasia! :) Mä tykkään etenkin noista virkatuista ympyröistä. Oon muuten tehnyt omalle tytölle lapaset tuolla samaisella Dropsin ohjeella - on pysyneet sormet lämpöisinä!

    VastaaPoista
  2. Ihania tumppuja!

    Haastoin sinutkin blogissani 11 kysymykseen. :)

    VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)