24. heinäkuuta 2012

Kiss, kiss

Päästäkseni eroon salamyhkäisesti meille kertyneistä seiskaveikoista, päätin tekasta sukat. Samala tuli vähän harjoteltua tuota kirjoneulepuoltakin, joka edelleen vaatii treeniä. Mutta hauskat tuli, mun ikiomat kisusukkaset!

ArualMarialle kiitokset kuvista! 

Ohje: Kattesokker, josta otin oikeastaan vain kisukuvion
Lanka: Päävärinä Seiskaveikkaa ja kuvioväreissä Viking of Norwayn Villeä
Puikot: 3,5 mm
Ravelryssä: Kurpur!

Lisäbonuksena kerrottakoon, että taho, joka inhoilee pinkkiä, ei ymmärrä neulomisesta mitään ja kommentoi töitäni yleisimmin vain kammottavan värisiksi, TYKKÄSI näistä sukista. Pääväri on kuulemma kauheen kiva ja pinkkikin sopii siihen mainiosti. Ooh! Ehkä kyse on vain siitä, että tätä tahoa on jo kyllästetty tarpeeksi neuleilla, neulekuvilla ja kirkkailla väreillä. Aivopesu alkaa tuottaa tulosta.

16 kommenttia:

 1. Suloiset kisut! Tuo kuvio on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Ollos hyvä vaan. Kisut aina ihania.

  VastaaPoista
 3. Söpöset! Aivopesu kunniaan :D

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä mikään missä on kissoja ja pinkkiä ei voi olla huono! Eli kivat sukat. :)

  VastaaPoista
 5. Tuon jutun voisi ihanasti lukea myös niin, että jos inhoaa pinkkiä, ei ymmärrä neulomisesta mitään. :) Kenties pitää paikkansa niinkin päin. :D Suloiset on kisut!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat! Taas niitä juttuja, jotka pistävät miettimään, pitäisikö itsekin joskus opetella se kirjoneulominen... :)

  VastaaPoista
 7. En siis ole ainoa, jolle on kertynyt lankaa sillä lailla salamyhkäisesti :D . Mutta oi kun kivat kissasukat, kehräyksen ihan kuulee tänne asti :) .

  VastaaPoista
 8. Ihanat kisusukat! Hyvä, hyvä, että aivopesu alkaa toimia :) minä työstän vieläkin tätä osuutta: "muitakin värejä on kuin musta. muitakin värejä on kuin musta."

  VastaaPoista
 9. SUN aivopesu tuottaa tulosta - kato nyt minuakin, mitä kaikkea olen ryhtynyt sun innoittamana tekemään! Raitaa! Aina oikein -neuletta! Kohta varmaan myös pinkkiä ja turkoosia... ja sitten sen porttiteoria: violettia. Hui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirn, sun aivopeseminen onkin yks mun suurimpia saavutuksia. :D

   Poista
 10. Hello! the socks are looking very beautiful, your blog is great

  Have a nice Sunday

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)