15. syyskuuta 2011

Kissojen hoitoa

Kun omistaa kissan, ei oikeastaan voi lähteä minnekään kauemmas reissuun, ellei kissaa voi ottaa mukaan. Siksipä on aika ihanaa, jos lähellä asustaa luotettava kissavahti. Mullapas on semmonen!

Toimittiin puolin ja toisin kissavahtina toistemme kissoille tässä ihan lyhyellä aikavälillä. Ensin minä hoitelin Nekolan kissoja ja sitten meidän Kippurainen lähti yökylään Nekolaan. Herra Kippurainen viihtyi valtavan hyvin.


Kaalepista ja Kippurasta taisi tulla jo aika hyviä kamuja. Nekolan toinen kissa, vanhaksi ja äkäiseksi mummoksikin tituleerattu, Mimosa katseli touhuja kauempaa, välillä pontevasti sähisten ja muristen. Vierailun päätteeksi sähinä ja murina olivat kuitenkin merkittävästi vähentyneet ja Mimosakin oli kertaalleen intoutunut mukaan kollien konhotuksiin.

6 kommenttia:

 1. Hihii, tulipas hyvä mieli tästä postauksesta :D Mainioita kuvia sait napattua, vaikka eihän sitä kuviin saa kaikkea kissojen tunnelmaa vangittua. Kaaleppi tulikin juuri sopivasti tähän katsomaan tätä postausta, eli terkut Kallelta kaverille! :D Ja kiitokset vielä itsellesi! <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne vaan on niin söpöjä..... taidan siirtää sitä meidän kissojen hankintaa jo tänne syksyyn.... vaikka sanoin kyl että otan vasta ens kesänä uuden kisun...:(

  VastaaPoista
 3. ArualMaria, kissoilla onkin hyvää mieltä tuova vaikutus! :) Jos ei lasketa sitä, kun ovat tehneet tuhojaan.. ;)

  Mimmi, suositellaan kissan hankkimista mahdollisimman pian. ;) Ilman kissaa elämä tuntuu tyhjältä.

  VastaaPoista
 4. Luotettava lemmikkivahti on kullan arvoinen.

  VastaaPoista
 5. Voi, ihania kissoja! :)
  Sinulle on myös tunnustus blogissani!

  VastaaPoista
 6. Marjut, olet kyllä aivan oikeassa.

  tiinaniit, kiitän!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)