8. elokuuta 2011

Sokerista

..siitä on kauniit, laskeutuvat huivit tehty.

Ohje: Pogona
Lanka: Araucania Ruca Multi, vähän vajaa kaksi vyyhtiä
Puikot: 4 mm
Ravelryssä: Sugar <3


Huivista tuli ihana, oikea kesähuivi. Lanka on ihanan laskeutuvaa ja kauniin kiiltävää. Vaan kuvissa tämä kauneus ei näy, valitettavasti. Uskokaa siis sanaani, huivi on nätti ja se lähti mualimalle yhden ihanan ihmisen ylläriksi.

12 kommenttia:

 1. Edellisen valmistumisesta on vasta 3 päivää... Oletko nukkunut ollenkaan? Hieno! Tunnistamaton lanka... Ja kivan näköinen katukuva. Onks tuo Kajaanista?

  VastaaPoista
 2. tiinaniit, kiitos!
  mokkakissa, mulla laahaa vaan nää postaukset myöhässä, kun oli tietokone luvattoman pitkään huollossa. En mä siis kolmessa päivässä mitään huivia täällä ole valmiiksi tikutellut. :D Lanka on 100 % sokeriruokoa, upea lanka. Kuvat on otettu Kuopiossa, mutta huivi kyllä lähti postitse Kajaaniin.

  VastaaPoista
 3. Musta huivi on kyllä kuvissakin nätti :) Pitää ehkä käydä kaupassa vähän tutkimassa tuota sokeriruokolankaa, pitäisi keksiä jotain neulottavaa ihmiselle joka ei siedä villaa ja puuvilla on aika boooring... :)

  VastaaPoista
 4. Mie nään että se on kaunis ;) Ite neulon Pogonaa myös juuri, pitsilanka tekee projektista piiiiitkän...ehkä se joskus valmistuu.

  VastaaPoista
 5. Lanka on kyllä uskomattoman pehmeää; harmi, ettei sitä ole mulle sopivissa väreissä :D

  VastaaPoista
 6. Upea huivi, väritkin aivan ihania!

  VastaaPoista
 7. Kylläpä siitä tulikin ihan älyttömän IHANA!! Hiplasin samaa lankaa Nappi&Nauhassa alkukesästä, mutta jätin sen vielä kauppaan, kun olen "langanostolakossa" (joka ei oikein pidä...).

  VastaaPoista
 8. Kiitos jokaisesta kommentista. :)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)