6. huhtikuuta 2011

Ompeluyrityksiä

Minä ja ompelukone oltiin joskus muinoin ihan hyviä kavereita. Viime vuosina oman koneen puute on kuitenkin aiheuttanut välillemme jännitteitä, sillä yhteinen aikamme on ollut vähissä. Ihan ikioma kone kuitenkin saapui kotiimme loppuvuodesta, kiitos mumman.

Uutta konetta on testattu ja ystävyyttä herätelty henkiin. Yksi hatara merkki yhteiselomme hyvästä alusta on uusin projektipussukkani.
Onhan se melko imelä, mutta sopii mulle! Pussukka itsessään on hyvin simppeli, panostin sen sijaan koristeluun. Alakulmassa komeileva rintarossi on yhdestä Ravelryn vaihdosta männä syksynä saatu ja sopi ehdottomasti tähän juttuun kuin nenä päähän. 

Joo, ompelin mä muutakin. Mutta siitä epäilyttävästä pehmomöhkylästä, jonka piti olla söpö, ei ole kuvaa. Vien sen Pyrylle. Enkä usko, että haluaisitte kuvaa mun vanhasta Antti Tuisku -fanipaidasta leikellyistä alushousuista. Kyllä, alushousuissani lukee Antti Tuisku. <3

8 kommenttia:

 1. Minä olen pyhästi vannonut kaivaa esiin ompelukoneeni kunhan löydän jotain kertakaikkisen upeaa kangasta ja äiti suostuu istumaan henkiseksi tueksi, jotta pääsen taas alkuun ;) Pussukka on aikas ihana, juuri sopivan hempeä!

  Antti Tuisku kalsarit... Hmm...

  VastaaPoista
 2. Katja, mulla olis niitä upeita kankaita, mutta ideat ei riitä toteuttamaan niistä mitään järkevää! Enkä uskalla vielä yrittääkään, etten pilaa niitä kankaita. Toivottavasti sulla on jossain kohin aikaa myös ystävystyä ompelukoneen kanssa, onnistuessaan sen kanssa hommailu on vallan kivaa.
  Pitää muistaa vilauttaa sulle alushousuja, kun joskus nähdään. :P

  VastaaPoista
 3. Antti Tuisku alkkarit kuulostaa kyllä hauskalta... taidan tietää mitä teen tästä lähtien vanhoista t-paidoista;D;D;D

  VastaaPoista
 4. Juu ei Antti Tuiskua mun alkkareihin, mutta pussukka näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Tuo pussukkahan on ihan sun näkönen; räväkkä ja komia! :D Mun on pitänyt toooosi pitkään ommella noita t-paita-alkkareita. Mut mun ompeluksiin ei kyllä tule Tuiskuja! :D

  VastaaPoista
 6. Kuulkaa, t-paita-alkkarit on parhaita, Tuiskuilla tai ilman. ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, minustakin siitä tuli aika ihana.

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)