5. heinäkuuta 2010

Sateenkaari

Jokin aika sitten selailin Ravelrystä projekteja, joita oli neulottu Evillan langoista, erityisesti siitä sateenkaaren värisestä. Siihen asti nimenomaan se väri vironvilloista ei ollut viehättänyt mua tippaakaan. Jostain tuntemattomasta syystä mulle iski kuitenkin valtava tarve neuloa jotain juuri siitä väristä. Siispä seuraavana päivänä lankakauppaan ja puikot suihkimaan.



Tämä jos joku oli addiktoivaa neulottavaa. Värien vaihtumisen seuraaminen on aina yhtä jännää.



Puikoiksi valikoitui 5,5 milliset bambut, valitettavasti. Näin jälkeenpäin ajateltuna puikot olisivat saaneet olla ainakin numeroa pienemmät, mutta nuo 5,5 milliset sattuivat ekana käteen kun lähdin työtä aloittelemaan ja aurinkoa ottamaan ulos, mun vakkaripenkille.



Tämän neulomiseen tarvittiin kaksi aurinkoista iltaa ulkona ja kaksi rauhallista yövuoroa. Neulominen oli kyllä kivaa, aika kului mukavasti tätä neuloessa. Peitto jää lahjalaatikkoon odottelemaan seuraavaa tuttavapiiriin syntyvää vauvaa.



Ohje: Ten Stitch Twist
Lanka Evilla: 8/2 ?
Puikot: 5,5 mm
Ravelryssä: Always look at the bright side of life!

4 kommenttia:

  1. Voi, siitä tuli ihanan aurinkoinen peitto! Tuossa riittää sitten mahdolliselle vastaanottajavauvalle katselemista, kun on niin hehkuvat värit! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Värit on kyllä minustakin kivat, just passelit vauvanpeittoon.

    VastaaPoista
  3. Vähän on hieno!

    Meni heti Ravelryn suosikkeihin. :)

    VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)