28. tammikuuta 2014

Hanuri jos toinenkin

Aloin neuloa viime kesänä Harunia pitkään varastossa maanneesta puuvillaviskoosista. Lanka on vähän kiiltävää, joten uumoilin huivista juhla-asustetta kesän pirskeisiin. Kävipähän sitten niin, että pitsin neulominen meni mokailuksi ja huivi jäi odottelemaan aikoja parempia. Alkuvuodesta tartuin keskeneräiseen uudelleen, enkä enää itsekään virheitäni löytänyt. Jatkoin siitä, mihin olin jäänyt ja sainkin huivin yllättävän vikkelästi valmiiksi. 


Ohje: Haruni
Lanka: Schachenmayr nomotta Brilliant
Puikot: 5,5 mm
Raveryssä: Vanha harppu


Vaan aina ei voi onnistua, äh. Siitä tuli valtava! Iso, raskas ja jotenkin pöytäliinaa muistuttava. Ei mennyt ihan putkeen, mutta tulipahan tehtyä. Eiköhän tämäkin huivi jostain kodin itselleen löydä, ennemmin tai myöhemmin.


Ja jos huivi vähän epäonnistuikin, niin kuvat eivät. Näissä kuvaussessioissa oli niin hauskaa, että vieläkin naurattaa.Erityisspesiaali kiitos mallille viehkosta Harunin ja hanurin esittelystä ja makeista röhönauruista!

11 kommenttia:

 1. Höh, mä katoin että onpa kaunis! Mutta ulkopuolisen silmät on aina niin erilaiset kuin omat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin huivin koko olemus ei ihan vastaa todellisuutta noissa kuvissa. Malli on kyllä kaunis, ja voisin joskus siihen palatakin, mutta villalangan kera, ehdottomasti.

   Poista
 2. Onpa kovin kaunis Hanuri. :D Harmillista jos siitä ei tullut mieluinen. Vaikka mukavahan niillä neuleilla on muita ilahduttaa. :)

  VastaaPoista
 3. miusta tuo on ihanan näkönen hanuri :D hehe..mukavan näköset kuvaukset teillä ollu :D

  VastaaPoista
 4. Mä just ajattelin, että onpa kaunis. Just hyvä että on noin iso. Mun Harunista tuli näet liian pieni. Näistä kuvista tulee ihan Stephen Westin taidekuvat mieleen. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis se on. Ja jos et itse tykkää, jollekin varmasti kelpaa.

  VastaaPoista
 6. Hyvät pyrstösulat siitä ainakin saisi! :D Kaunis huivi, toivottavasti löytää hyvän kodin.

  VastaaPoista
 7. Ahhahhaa, oiskohan tästä morsiamen hunnuksi? Viimeisessä kuvassa on sitä jotain :D

  VastaaPoista
 8. Hauskat kuvat ja huivi on oikein ihana!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)