6. tammikuuta 2013

Jänöjen alku

Minäpäs voitin arvonnassa! Hää! 


Hirmuisen ihanakaunis kortti, ihan itse kasveilla värjättyjä sukkalankoja ja omin käsin väkerrettyjä silmukkamerkkejä. Mä arvostan x 100. 


Paketista paljastuneet suklaapatukat syötin työkavereille, sillä tämä alkuvuoden herkkulakkolainen ei kestä mitään kiellettyä näköpiirissään.

Mun piti muka tehdä ensin keskeneräiset loppuun ja aloittaa näistä langoista jotain vasta sitten, mutta tämä himo vei mukanaan. Aloitin heti.  Tein sen verran pitkän varren, että langat ei ehkäpä riitäkään ihan kokonaan kirjoneuleiseen teräosaan. Mutta raitoja ehkä tulee, tai jotain. Katotaan sitä sitten, kun on molemmat sukanvarret valmiit. Kävi miten kävi, niin tulee näistä silti kivat, kun värit on niin kauniit yhdessä.

14 kommenttia:

 1. Oi vitsit mitkä sukat tulossa!! Aivan ihanasti soppii nuo värit yhteen! <3 *kuolaa*

  VastaaPoista
 2. Kasvivärjätyt langat ovat upeita. Oli väri mikä tahansa, sopii se aina yhteen toisen kanssa. Jänöt puolestaan ovat yksi universumin hienoimmista malleista, joten ei tuosta voi tulla muuta kuin täydellistä, oli sitten raitoja tai mitä tahansa teräosassa.

  VastaaPoista
 3. Kyllä luonto osaa. Niin kuin sinä ja Altocumuluskin :-D.

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit! Tulee viileä kesäilta mieleen, mikä parempi mielleyhtymä...

  VastaaPoista
 5. Herranjestas miten kauniit värit!

  VastaaPoista
 6. Oi nam, nyt napsahti voitto kohdalleen!

  VastaaPoista
 7. Ihanan värisiä lankoja ja kauniita silmukkamerkkejä olet saanut =)

  VastaaPoista
 8. Oih miten ihanalta näyttää! Ja kuule, jos joku loppuu, niin noita kaikkia on vielä jäljellä, vinkkaat vaan niin pistän tulemaan. Oranssia pitää vähän muistella, että mitä noista laitoinkaan, kun niitä on pariakin settiä..

  VastaaPoista
 9. Siis vau, tuleepa harmoniset sukat.

  VastaaPoista
 10. Oletpa ihanaiset palkinnot itsellesi saanut! :) Kauniit jänöset tulossa. Joku päivä minäkin vielä...

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtavan upea palkinto:) ja sukat ovat niin hellyttävän namit jo tässä vaiheessa! Välillä vain pitää antaa itsensä tehdä mitä itsen täytyy:)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)