6. joulukuuta 2012

Oravannahkakauppoja

Tehtiin Hurja-Hannan kanssa oravannahkakauppoja: minä sain lapaset ja Hanna sukat. Lapaset vaan olivat niiiin upeat, että musta yhdet sukat eivät olleet ihan riittävä vastine niistä. Siksipä neuloin Hannalle kahdet.


Ohje: Jaywalker
Lanka: Regia Design Line Kaffe Fasset
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: Fasset, what a genius!


Ohje: Tea Time
Lanka: Cascade Yarns Heritage
Puikot: 2,5 mm
Ravelryssä: Rasberry night

Jaa että millaset lapaset ne sitten oli, jotka sain? Hää, joudutte odottaa tovin, ennenkuin vilautan niitä täällä. Ensinnäkin, ne vaativat ihan oman postauksensa ja toisekseen, ne ovat niin upeat, että pitänee yrittää panostaa ensin vähän tuohon valokuvauspuoleenkin. 

14 kommenttia:

 1. Noi pinkit on upeat! Oon innostunu noista palmikoista, ne kun muistuttaa kunnon vanhanaikaisia köysiä, jotka on mulle tärkeitä, töissä ja kotona. Nää menee muistiin, jos joskus sais aikaseks... :)

  VastaaPoista
 2. Mitähän nahkoja sun kanssas tarttis vaihtaa, et määkin saisin villasukat?! Mulla on niiiiiiiin suuri antipatia sukkien neulomista kohtaan. Ja arvaa mitä? Ostin Casbahia tehdäkseni ittelleni sukat, laskin ja neuloin, purkasin ja laskin & neuloin uudelleen... tuloksena isännän sukat! :/

  Eli nättiä sukkia olet taas tehnyt! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuules, tarvii alkaa suunnitella jotain nahkoja, ettei sun varpaas jäädy pakkasilla. Tai ettet joudu ostaan seiskaveikkasukkia jostain markkinoilta. :D Khihi.

   Poista
 3. Missä ihmeen välissä sinä ehdit noita kaikkia neulomaan? Vastahan sulla oli niistä Hannan kans puhetta ja nyt jo valmiina, kahdet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joka välissä tiätty! :D Sitäpaitti Hanna lähetti mulle lapaset ehkä seuraavalla viikolla, het messujen jälkeen. :O Että millä ajalla se ehtii kaikkea väkerrellä?

   Poista
 4. Wau ihan mielettömän väriset noi Jayt! Ja ihanat ovat toki myöskin Tea Timet! :) Upean tasaista sun käsiala! :)

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania sukkia! Kiitos jälkimmäisen mallivinkistä myös!

  VastaaPoista
 6. Molemmat sukat on tosi herkulliset.:)

  VastaaPoista
 7. Jeeee, kiitti molemmista sukista. Oravannahkakaupat ne kannattaa. Sukat on super-hyper-ihqut!!! Sinertävät sukat oli koko eilisen päivän jalassa ja hyvin toimivat keilauskengässäkin =o). Mun pitäisi keretä postaan ne sulle tekemäni lapaset kans. Ja mä kyllä sit linkkaan tän sun postauksen noista sukista, kun sä otat niin hyviä sukkakuvia. Olet oikea sukkamestarihirmu ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan sinne päin! Mulla on jo visio lapaskuvastakin, mutta tarviin assarin toteuttamaan mun visioita. :D Sun tekemät lapaset on mun kauneimmat lapaset ikuna. <3

   Poista
 8. Täytyy olla übermahtavat lapaset, kun vastanahkoina saa kahdet ihkusukat. Kuvia odotellessa siis :) . Laitoin heti Tea Timet jonoon, minuun vetoaa aina kun varsikuvio jakautuu tyylikkäästi kahtia kahtapäähän ja terään.

  VastaaPoista
 9. Hienoja sukkia molemmat! Nuo Tea Timet pitää kyllä saada ensi tilassa puikoille.

  VastaaPoista
 10. Onpa upeita sukkia! Tykkään noista tea time-sukista erityisesti:)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)