25. toukokuuta 2015

Kappa nro 2!

Toista Kappaa tikutellessa rakastuin pehmeääkin pehmeämpään pumpulilankaan nimeltä Malabrigo Lace. Sitä vasta oli nautinto neuloa! Kirkas, mutta kaunis keltainen lanka oli odotellut vuoroaan varastossani jo useamman vuoden, sillä en ollut uskaltanut neuloa niin pehmeää, taatusti nopeasti nukkaantuvaa lankaa mihinkään kovaa käyttöä vaativaan neuleeseen.


Ohje: Kappa kirjasta Huivileikki
Lanka: Malabrigo Yarn Lace
Puikot: 3,0 mm
Ravelryssä: Aurinkoinen


Nyt päätin rohkaistua, mutta kolme vyyhtiä ei ihan olisi riittänyt suunnitelmiini. Ostin keltaiselle kontrastikaveriksi vielä yhden vyyhdin samaa lankaa ruskean punaisena. Lanka oli nimeltään kyllä samaa, mutta koostumus tuntui sormissa aivan toiselta. Pumpulimainen pehmeys ja pörheys oli poissa, vaikka on tämä uudempikin lanka ehdottomasti pehmeää, erilaista vain. Liekö neulojien palaute nopeasti nyppyyntyvästä ja kuluvasta langasta saanut ihmiset Malabrigolla vaihtamaan pohjalankaa? Ehkäpä. Jännityksellä odotan raporttia Lotalta, miten lanka käyttöä kestää. Jospa tuo uudempi lanka kestää käyttöä paremmin ja uskallan neuloa tästä vielä joskus jotain muutakin.



Kappa numero 2 päätyi tosiaan Lotalle. Valmis huivi hinkui päästä hänen omakseen, eikä siinä muu auttanut kuin kääräistä Kappa silkkipaperiin ja kiikuttaa eteläisempään Suomeen. Tais se toveri tykätä.

12 kommenttia:

  1. Kiitos pöllötoveri! Kyllä se vaan on ihana, tänäänkin harteilla hyvin viihtynyt. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis; itseläkin suunnitelmissa, kaksi vyyhtiä pitäisi vielä ostaa lankaa tuohon.

    VastaaPoista
  3. Ihan on Lotan näköinen huivitus. Mutta hullu nainen Huittisista, joka toisille Kappoja neuloo! :D

    VastaaPoista
  4. Ihana, ihana, nauravainen Lotta <3
    Noin hienon Kapan kanssa kyllä naurattaakin. Tuo keltainen on niin aurinko!

    VastaaPoista
  5. Oih! (Tarvitseeko tässä muuta enää sanoa?)

    VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)