1. toukokuuta 2014

Vappu 2014

Viime viikolla näin kirpparin ikkunassa hurmaavan mekon. Pelastin sen kotiin ja vannotin itselleni, että sitä pitäisi myös käyttää. Ohuenohuet olkaimet saivat mekon tuntumaan liian avonaiselta ja kylmältä vielä näille säille, joten jotain pientä se kaipasi kaverikseen.


Ohje: Hyss
Lanka: Drops Cotton Merino
Puikot: 5,0 mm
Ravelryssä: Vappu 2014


Tämänhetkinen suosikkilankani, Cotton Merino toimii tässäkin mainiosti. Se on ihanan pehmeää ja lämmintä, muttei kuitenkaan kesää vasten liian lämmintä. Olen hurahtanut tähän puuvillan ja merinon yhdistelmään aivan tyystin - miksi ihmeessä en ole aiemmin älynnyt, miten huippua tällainen lanka voikaan olla? Sen lisäksi, että se on käytössä mukava päällä, lankaa on myös mukava neuloa. Inhoan neuloa pelkkää puuvillaa, sillä se usein halkeilee ärsyttävästi. Tämän langan kanssa sitä ongelmaa ei ole, kiitos sen merinonpuolikkaan. 


Asukokonaisuus on nyt täydellinen, enää puuttuu lämpimät säät, sillä näiden kuvien jälkeen vaatteet vaihtuivat farkkuihin ja nakatakkiin, huiviin, pipoon ja sormikkaisiin. Mutta kyllä se kesä sieltä vielä tulee, aivan varmasti!

14 kommenttia:

  1. Jaiks mikä vappuleidi! Upea ilmestys ;)

    Ja on se neulekin hieno :D

    VastaaPoista
  2. Ohhoh! Ihanaa :) hei, kiitos tästä, nyt uskallan tilata puuvilla-villaa, häivytit viimeiset huolen rippeet!

    VastaaPoista
  3. Oijoi! Vähänkö! Ja kiitos, tässä tuli nyt vastaus arpomiseeni, mikä lanka olisi lämmöltään hyvää välimallinkamaa, kun villa käy kuumaksi. Täydellistä!

    VastaaPoista
  4. Upea kokonaisuus! Pitänee kokeilla mainostamaasi lankaa, kuulostaa (ja näyttää) hyvältä! :)

    VastaaPoista
  5. Mitkä kesäkuvat! Rupes tekemään mieli mennä rannalle ja uimaan!

    VastaaPoista
  6. Kuopiossa oli niin kylmä, etten tarennu edes siinä omassa vapputakissani, joka on sata kertaa paksumpi ja pitkähihaisempi kuin tuo sinun ihanuus. Kyllä hrmitti...

    VastaaPoista
  7. Teetkö sä tilauspostauksia? :D Just eilen nimittäin hain sun blogista lisää kokemuksia tuosta langasta, kun se näytti niin kivalta Uuno-paidassa. Sitten päräytät seuraavana päivänä (eikun samana iltana!) tämän ilmoille ja hehkutat langan maasta taivaisiin. Nyt napsuu kyllä, kun on dropsin supersalekin. Harmi, ettei mikään liveliike taida myydä tätä Helsingissä, että pääsisi hiplaamaan ja vertailemaan raitatakkia varten.

    Upea mekko sitä paitsi.

    VastaaPoista
  8. Kaunis on! Ja sopii hyvin mekon pariksi. Mäkin tykkään tuosta langasta, on tosiaan mukavaa neulottavaa. Oon tehnyt siitä vasta yhden pipon, mutta nyt on puikoilla yks huivi. Enkä mäkään oo ennen tykännyt puuvillasta, mutta tuo on kyllä ihanaa!

    VastaaPoista
  9. Onpa hieno ja sopii mekon kaveriksi tosi hyvin.

    VastaaPoista
  10. ihana mekko, ja just passeli lämmike :)

    VastaaPoista
  11. On kyllä upea asukokonaisuus! Kyllä nyt kelpaa juhlia :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos hyvästä ideasta! Olen etsinyt tällaista ohjetta... Ja kaunis toteutus!

    VastaaPoista
  13. Ihana mekkolöytö! Ja monikäyttöinen takki.

    VastaaPoista
  14. Voi jummi, mikä kirppislöytö! Niin käy nätisti boleron kaveriksi. :)

    VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)