18. helmikuuta 2014

Lauantai-iltana

Ei lähetty ravintolaan, mutta leffaan. Ja mulla ei ollut mitään aivotonta neuletta kesken! Paniikki! Sipaisin vikkelästi pari joululahjaksi saatua kerää Dropsin Andesia ja paaaaksut puikot mukaan, kurkkasin jonkun kivan ja helpon mallineuleen Ravelrystä ja lähdin kaupungille.


Lanka: Drops Andes
Puikot: 8,0 mm


Leffan aikana neuloin kaulurin puoliväliin ja kotiin tultua Putousta katsellessa loppuun.


Yön yli pingotus, ja tadaa! Se on valmis!


15 kommenttia:

 1. Mitä tapahtuu, jos sinulla EI ole neuletta mukana elokuvateatterissa? Edessä istuva tajuaa kotio palattuaan, että sen tukkaan on ilmestynyt pitsipalmikot? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khihi, saattais olla! :D
   Eikä kun mä saattaisin harhautua miettimään, mitä kaikkea olisin sinä aikana ehtinyt neuloa, enkä jaksaisi keskittyä elokuvaan. Niin että keskittymistä edistämään se neule on kyllä aika ykkösjuttu.

   Poista
 2. Repesin tolle Riitun kommentille! Ja leffatekelekin on nätti :).

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen! Nurja puolikin näyttää hauskalta! :D

  VastaaPoista
 4. Todella upea! Mä en taas saa mitään aikaseks leffateatterissa.

  VastaaPoista
 5. Kerrasaan hieno! Ja melkomoinen olet, kun elokuvissa pystyt kutomaan! Wau!

  VastaaPoista
 6. Aina pitää olla pari hätävarakerää hollilla, jos vaikka leffaan lähtee. Miten ne muut ihmiset jaksaa istua aloillaan ilman neuleita? Kysynpä vaan...

  VastaaPoista
 7. Onpa hieno! Enpä olekaan itse koskaan kokeillut neuloa elokuvateatterissa.

  VastaaPoista
 8. Harvoin minäkään jaksan istua paikallani ilman neuletta mutta jos kerran pari vuodessa leffaan raskin lähteä, niin keskityn vaan leffaan ja mässyn mussuttamiseen. :D Toisaalta voisi olla parempi ottaakin se neule mukaan, niin ei kerkeä kauhoa karkkia kaksin käsin suuhun, toisaalta seuralainen voisi pahastua... Mutta hienon ja lämpöisän näköisen kaulurin olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 9. Ei oo ihan pöllöimmästä päästä tuo hätävaraneule. ;)

  VastaaPoista
 10. Komia kauluri ja tyylille uskolliset kuvat! Mii laiks :)

  VastaaPoista
 11. Istumista ilman neulomista -paniikki on tilana varsin tuttu. ;) Mutta sellaisen seurauksena on taas tullut kelpo neule maailmaan. :) Miten teillä päin suhtaudutaan neulojiin leffateatterissa? Siis ne ei-neulovat - mulkoilevatko...? (En ole vielä tuota rohjennut kokeilla. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuralainen piti mua aivan kahelina, mutta toisaalta, ei se ollut sille mitään uutta. :D Muiden, siis tuntemattomien tyyppien reagointia leffateatterissa en ehtinyt edes huomata. Kukaan ei ainakaan sanonut mitään.

   Poista
 12. Tilanne oli paniikki, mutta handlasit hienosti!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)