15. lokakuuta 2013

Mätsäävät

Menneenä kesänä, kun ostin uudet kakkulat, onnistuin löytämään täydellisesti kehysten väristä lankaa. Oli siis pakko neuloa laseihin mätsäävä pipo! Lopputulemasta tuli kuitenkin mieleen enemmän kummipoika, joten pipo läks pojalle ja mä jäin ilman. 


Lanka: Bremont Amano Merino (sinivihreä) ja Drops Big Merino
Puikot: 4,0 mm ja 5,0 mm
Ravelryssä: City In The Night

Kunnes sitten kävi niin mainiosti, että voitin Ravelryn syövereissä, Kahelien heppiketjussa (tunnetaan myös nimellä arvontaketju) lankaa. Eikä jaossa ollut ihan mitä tahansa lankaa, vaan ehkä vieläkin paremmin kehysteni väriin sointuvaa lankaa. Käsinvärjättyä ja juuri pipoon sopivaa! Jes!


Ohje: Barley
Lanka: Drops Karisma, kanssaneulojan käsinvärjäämä
Puikot: 3,5 mm
Ravelryssä: To match the glasses

Syksyn lempparipipo nro 2 on tässä. Montakohan lempparipipoa ihminen tarvitsee? Tai pipoa ylipäätään? Varmaan ainakin sata.

17 kommenttia:

  1. Hienoja pipoja molemmat! Minäkin tiedän erään nuoren miehen, joka saattaisi kovastikin pitää New York-piposta. Taidan tehdä joululahjaksi, kiitos vaan vinkistä! Jaa että montako lempparipipoa tarvitaan? Miten olisi yksi vuoden jokaiselle päivälle? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 365 pipoa. No ainakaan mulla ei vielä ole niin montaa. Saan siis vapaasti neuloa vielä mooooonta pipoa. :D

      Poista
  2. Voi vitsi nyt mä haluun vielä enemmän värilliset kakkulat kuin ennen - tosi makee yhdistelmä! Ei kai pipoja (tai huiveja tai villasukkia) voi olla koskaan liikaa... tai ainakaan jos säilytystilaa vielä riittää :D.

    VastaaPoista
  3. Kauniita pipoja ja vielä tosi hyvän värisiä:)

    VastaaPoista
  4. Niin on nättiä jaja... Pitäiskö hankkia parit vaihtolasit, että olis mätsäävät pokat joka pipolle?

    VastaaPoista
  5. Voi että kun sopii hyvin sulle toi sun uusi lempparipipo! Tuosta toisesta tulee mullekin mieleen sun kummipoika, noin niinkuin ajatuksena (kummipoikaahan en tunne enkä tiedä). Mutta on niin "kummipoikamainen" pipo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ehkä sä tunnet mun kummipojan sitten jotenkin telepaattisesti. :D

      Poista
  6. Onpa tosiaan nätti lempparipipo! Ja komeat silmälasit, itse kuulun niihin pelkureihin, jotka valitsevat aina ne hengettömät kehykset - kokeiltuaan ensin 2 tuntia niitä värillisiä ja rohkeita.... :D

    VastaaPoista
  7. Ihania! Aika kivasti mätsäävät!

    VastaaPoista
  8. Hienot pipot! Ja niistä lempipipoista... niitä pitää olla Monta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olinkin aikeissa mainita sut postauksessa erikseen - että sulta on ainakin turha kysyä, montako pipoa on tarpeeksi. :D Tosin mulla on sinisiä pipoja sun mittapuussa aivan liian vähän.

      Poista
  9. Mulla on vain yksi neulottu pipo, kääks ja talvi tulee! Pitäskö tässä välillä ihan neuloa itsellekin jotain (=pipoja).
    Hyvin olet saanut kuvattua tuon langan värin, mun kamera tekee aina vihreämmän näköiseksi, vaikka mitä säätöjä yrittäisi.

    VastaaPoista
  10. Makeet! Barley men jonoon et suhahti :)

    VastaaPoista
  11. Makeita molemmat, mutta erityisesti tykkään tuosta kakkosesta.

    VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)