21. elokuuta 2013

Moon kuu

Joko te kaikki olette tutustuneet uuteen, kauniiseen huivimalliin Kuun Uni? Ellette ole, niin menkääs lueskelemaan Villaviidakosta lisää! Mä pääsin huiviohjeeseen käsiksi jo ennen julkaisua, testineulojan hommissa siis. Ja jestas, että oli kivaa ja vikkelää neulottavaa! 


Ohje: Kuun Uni
Lanka: Teksrena Knitting Yarn
Puikot: 4,5 mm
Ravelryssä: Moon kuu


Testailun alkumetreillä punnitsin eri lankavaihtoehtoja ja olin jo päätynyt tuohon kovin räyheään vihreään, melkein neonkeltaiseen villalankaan, mutta vain yksi ikävä asia esti luomasta silmukoita: kuka ihme tuollaista väriä käyttää ja mihin mä sitten sen valmiin huivin tungen? 


Onneksi Vynne mainitsi kylässä käydessään, että käyttäisi ehdottomasti tuosta langasta neulottua huivia. Huh, sillä hetkellä olikin huivin loppusijoituspaikka sinetöity. 


Kuten sanottua, huivi neuloutui vikkelästi, lähes itsestään. Pääsinkin melko pian houkuttelemaan Vynnen uudelleen kylään tänne keskemmälle Suomea, huivia lunastamaan tietysti. Melkoisen nätti pari ne ovatkin - Vynne ja Moon kuu.


14 kommenttia:

 1. Aivan ihana tämä on - minäkin sen jo ostin itselleni talteen;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis Kuun uni! Väri on kieltämättä aika ärtsy - ei ehkä ihan joka tytön mieleen... :D

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana huivi, ja väri sopii kantajalleen :)

  VastaaPoista
 4. Tuon kanssa ei tartte talvella heijastinta ollenkaan, näyttää just siltä että loistaa pimeässä koko huivi :D Hieno siitä tuli, kiitos vielä testineulojalle!

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä ihana huivi! Eikä värikään näytä ollenkaan pahalta mun silmään.

  VastaaPoista
 6. Huivi on selkeästi edukseen värissä kuin värissä. :)

  VastaaPoista
 7. Mä näinkin tuon mallin mun higlight patternseissa ja meni heti suosikiksi. Kiva väri, mä käyttäisin just tuollasta (tai no, enpä tiedä olisiko yksivärisenä tuon kokoisena ihan just mun makuun, mutta esim. pinkki tai sähkönsininen) :) Tuo voisikin olla semmoinen helppo ja nopea lähes aivoton neulottava, jota ehtisi sitten opiskelukiireiden aikaan neuloa. Eli nyt jos aloitan, niin se on hyvässä lykyssä vuoden päästä valmis :D

  VastaaPoista
 8. Rupesin heti tekemään itselle omaa, kun hoksasin sinun version ravelryssä:) Hieno siis!

  VastaaPoista
 9. Mahtava huivi, mutta liikenteessä pitää varoa, ettei sokaise vastaantulijoita. :D

  VastaaPoista
 10. Timi Lexikon, whohooo \o/

  VastaaPoista
 11. Kaunis! Ja väri sopii hyvin saajalle! On muuten tosi kiva ohje =)

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)