21. huhtikuuta 2013

Viitakon tätöset

Savolainen neuleretriitti Kierot puikot on jälleen ohi. Huhhuh. Niin hulvatonta oli, että vieläkin meinaa naurattaa. Sisäpiirin vitsejä tuli keksittyä toinen toistaan hullumpia - paskapussista hätäsäkkiin.


Retriitin asiallisin kolmikko vihreissään.


Siellä me oltiin, noi vihreet ja lähes kolkyt muuta tätöstä. Viitakko kutsuu jälleen ensi vuonna!Ja pssst, jos kiinnostuitte retriitin kulusta tarkemmin, suosittelen kurkkimaan Villaviidakkoon. 


15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia; tuo nauru tarttuu kuvienkin välityksellä.
  Olen VIHREÄNÄ kateudesta, olisinpa ollut siellä minäkin!

  VastaaPoista
 2. Mä voin kuvitella miten järisyttävän lystiä teillä siellä oli!!! ;oD

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan asiallista väkeä :D Kiitos mahtavasta viikonlopusta <3

  VastaaPoista
 4. Voi kun olisi tuollaista yhteisöllisyyttä:)

  VastaaPoista
 5. Ihan paras paskaretriitti :-D! Ei voi pieni mieli käsittää, miten ihanaa oli!

  VastaaPoista
 6. Onko tuo oikeanpuolimmaisella immeisellä päällä oleva mekko/tunika Veeran Stil Light -mallilla tehty? Ite en osaa tehä mitään, mutta onneksi on taitavia kavereita, jotka ottavat tilauksia vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on juuri Still Light. Mitä ihanin vaate, mitä ihanimmassa vihreässä, mitä ihanimman ihmisen päällä. Jos tahdot lukea kyseisestä mekosta lisää, asiaa löytyy tuon tätösen blogista:
   http://myyranpesa.blogspot.fi/2013/04/kevytta-ilmassa.html

   Poista
 7. Viitakon vihreät tätöset! <3 Täti Ruskea tykkää teistä kovasti!

  VastaaPoista
 8. Mie oon kyllä niin jäykän asiallinen teidän rinnalla, ei ollenkaan havaittavissa tuommoista kaksinkerroin taittumista kuin muilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pah, siinähän sullon naama punasena ja silmät viiruina - takuuvarmat merkit hervottomasta hörötyksestä. :D

   Poista
 9. Tämä anonyymi kiittää vastauksesta - ja linkkivinkistä! :) Mä viherrän kateudesta, kun katoin tota sun "limasita" takkia ja upeaa huivia. Todella ihania! Itse en osaa mitään villasukkia (Novitan persuohjella) vaikeampaa tehdä, ja niidenkin kanssa mennän ihan äärirajoilla. Sinä päivänä, kun osaan lukea neuleohjeita, osaan lukea myös mandariinikiinaa. Mutta onneksi voi ihailla taitavampien kätten jälkiä. :)

  VastaaPoista
 10. Harjoitus tekee mestarin! Ja hauskintahan on neuloa ohjeista, jotka näyttävät hirveän vaikeilta, mutta ovat todellisuudessa valtavan helppoja neuloa. Että eikun reenaamaan vaan!

  VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)